Η Νατάσα Θεοδωρίδου στο Public

Η Νατάσα Θεοδωρίδου στο Public

Και επίσημα πλέον η Νατάσα Θεοδωρίδου ανήκει στην οικογένεια της δισκογραφικής εταιρείας Minos EMI/ A Universal Music Company. Χθες πραγματοποιήθηκε στο Public Συντάγματος η παρουσίαση του νέου της album που φέρει τίτλο «Σ’ αγαπώ», με τη μουσική σφραγίδα του Αντώνη Βαρδή, στίχους του Βασίλη Γιαννόπουλου, ενώ συμμετέχει και ο Νίκος Παλαβιτσίνης.

Το live concert στέφθηκε με μεγάλη επιτυχία, αφού δεν ήταν λίγοι οι φίλοι, θαυμαστές και συνεργάτες που έδωσαν το «παρών» στο event. Ανάμεσά στους καλεσμένους διακρίναμε τους: Ελένη Μενεγάκη, Βασίλη Μπουλούμπαση, Χριστίνα Πολίτη- Βασίλη Νάτσιο, Στέλιο Ρόκκο, Κώστα Μαρτάκη, Θωμαής Απέργη, Σταματίνα Τσιμτσιλή, Κατερίνα Ζαρίφη- Ευθύμη Ζησάκη, Δημήτρη Ουγγαρέζο, Χάρη Σιανίδη.

Για την ανταπόκριση του κόσμου στο event η Νατάσα Θεοδωρίδου δήλωσε στο GetGreekMusic.gr: «Είμαι πολύ χαρούμενη, γιατί όλο αυτό δεν έγινε μόνο για εμένα, αλλά για να το κάνουμε παρέα. Οπότε, όταν αυτή η παρέα μαζεύεται, είναι χαρούμενη και νιώθει ωραία, τότε πες μου εσύ μια καλύτερη αρχή απ’ αυτό…». 

Εκτός από την εξωτερική της εμφάνιση, όπως προαναφέραμε η Νατάσα Θεοδωρίδου άλλαξε και δισκογραφική εταιρεία. «Δεν μπορώ να σου πω ότι έχω άγχος, αλλά μια γλυκιά αγωνία του να πάνε όλα καλά. Είναι ωραίο να έρχονται άνθρωποι που σ’ αγαπάνε, να γίνεται μία τέτοια καινούρια αρχή, να μπορούν να καταλάβουν. Όταν τα τραγούδια είναι άγνωστα, είναι λίγο άχαρο, αμήχανο. Να καταλάβεις ότι αυτό που κάνεις ξανά αγαπιέται». 

Το album υπογράφει εξ’ ολοκλήρου ο Αντώνης Βαρδής. Η σπουδαία λαϊκή τραγουδίστρια μας εξηγεί πως επέλεξε να βασιστεί μόνο στον συγκεκριμένο συνθέτη: «Αν δεν βασιστείς στον συγκεκριμένο συνθέτη… να πας να πνιγείς, να αλλάξεις δουλειά. Είναι πολύ απλά τα πράγματα. Ο Αντώνης είναι ο Αντώνης Βαρδής, οπότε το μόνο που θα μπορούσα να κάνω μαζί του είναι μία ολοκληρωμένη δουλειά. Και αυτό ήθελα βασικά. Το ήθελε κι εκείνος, κι έτσι κυκλοφορήσαμε…». 

Τέλος, από την Παρασκευή 25 Οκτωβρίου, η Νατάσα Θεοδωρίδου, ο Στέλιος Ρόκκος, ο Κώστας Μαρτάκης και η Θωμαής Απέργη, δίνουν ραντεβού στο «Κέντρο Αθηνών». Τι εκπλήξεις μας επιφυλάσσουν; «Η παρέα έχει δέσει πολύ. Είναι πολύ ωραία, υπάρχει χιούμορ, διάθεση. Τα πράγματα, γενικά, είναι λίγο μίζερα, οπότε εμείς προσπαθούμε με χιούμορ, πλάκες και καλά τραγούδια να ξεπεράσουμε όλα αυτά που συμβαίνουν και ότι θα περάσουμε καλά. Αυτό είναι και το σύνθημα μας.

Ρεπορτάζ: Παναγιώτης Μουλόπουλος

[wzslider autoplay=”true” interval=”5000″ transition=”‘flash'” info=”true” lightbox=”true”]

 

Σχόλια