Νατάσα Θεοδωρίδου και Πέτρος Ιακωβίδης ξεκινούν μια μεγάλη συνεργασία στο Fantasia. Συναντιούνται πρώτη φορά και αναμένεται να κλέψουν τις εντυπώσεις…

Νατάσα Θεοδωρίδου - Επειδή με ξέρω

 

Η Νατάσα Θεοδωρίδου επιστρέφει στην Παραλιακή και στο Fantasia Live μετά από 20 χρόνια, έχοντας στο πλευρό της τον Πέτρο Ιακωβίδη! Η μεγάλη ερμηνεύτρια μετά από μία απόλυτα επιτυχημένη σεζόν στο Γκάζι και στην Ιερά Οδό, επιστρέφει και πάλι με μία φρέσκια πρόταση την άνοιξη!

Το Fantasia Live μετά από την τεράστια επιτυχία που γνώρισε με τον Αργυρό σε ρόλο πρωταγωνιστή, γυρίζει σελίδα ανανεώνοντας το σχήμα για το καλοκαίρι του 2018! Η κατά κοινή ομολογία καλύτερη λαϊκή ερμηνεύτρια τα τελευταία χρόνια, η Νατάσσα Θεοδωρίδου, ανεβαίνει για πρώτη φορά στην πίστα του Φαντασία μαζί με τον Πέτρο Ιακωβίδη!

Έχοντας για προίκα έναν από τους καλύτερους δίσκους της (Άστα όλα και έλα), πραγματοποίησε μία εκπληκτική σεζόν στην Ιερά Οδό με τον κόσμο να γεμίζει το γνωστό κέντρο διασκέδασης από άκρη σε άκρη. Η συνέχεια – και επίσημα πλέον – θα δοθεί στην παραλιακή, που επιστρέφει μετά από 2 δεκαετίες!

Στο πλευρό της θα βρεθεί ο Πέτρος Ιακωβίδης, ο οποίος πραγματοποιεί την καλύτερη σεζόν της καριέρας του με την μία επιτυχία να διαδέχεται την άλλη! Μία από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της χρονιάς, το “Ξημερώματα” του Κωνσταντίνου Αργυρού έχει την υπογραφή του τόσο σε στίχους όσο και μουσική, ενώ το ομώνυμο κομμάτι από το προσωπικό του άλμπουμ με τίτλο “αποτυπώματα” έχει αγαπηθεί από το κοινό, ανεβάζοντας τις μετοχές του κατακόρυφα στη μουσική βιομηχανία, κατατάσσοντάς τον έναν πολλά υποσχόμενο μουσικό συνθέτη και τραγουδιστή!

Από Μάρτιο και μετά Θεοδωρίδου και Ιακωβίδης μόνο στο Fantasia Live!

Νατάσα Θεοδωρίδου και Πέτρος Ιακωβίδης στο Fantasia

Σχόλια