Μουζουράκης και Ζουγανέλη στο Anodos Live Stage θα εμφανίζονται φέτος το χειμώνα, προσφέροντας ζεστές νύχτες με τα τραγούδια τους.

Πάνος Μουζουράκης “and the MOuZiCiANs” – Από την Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2017 και κάθε Παρασκευή

MOUZOURAKIS BANNER 1540X1907 ANODOS

Ο αγαπημένος τραγουδοποιός με την χαρακτηριστική ζεστή φωνή και την ξεχωριστή, γοητευτική σκηνική παρουσία, θα μας σαγηνεύσει ακόμη μια φορά, παρασύροντάς μας σε μια βόλτα γεμάτη τραγούδια από την προσωπική του δισκογραφία, επιλογές από τη ξένη μουσική σκηνή, αλλά και τραγούδια καλλιτεχνών που σέβεται και αγαπάει.
Τις εμφανίσεις αυτές πραγματοποιεί με την συμμετοχή των αξιόλογων μουσικών που αποτελούν την μπάντα του,στους ήδη υπάρχοντες εξαιρετικούς συνταξιδιώτες του των τελευταίων χρόνων. Και επιτέλους τον πλαισιώνουν τρεις αέρινες σειρήνες τραγουδίστριες.

ΕΛΕΩΝΟΡΑ ΖΟΥΓΑΝΕΛΗ – “ΧΩΡΙΣ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ” – από το ΣΑΒΒΑΤΟ 11 Φεβρουαρίου 2017 και κάθε Σάββατο

Είναι μια από τις πιο σημαντικές φωνές της σύγχρονης ελληνικής μουσικής σκηνής. Είναι η φωνή που έχει συνδεθεί αναπόσπαστα με κάθε μας συναίσθημα, με στιγμές μας γεμάτες χαρά αλλά και λύπη, αγάπη, πάθος, έρωτα αλλά και αποχωρισμό και μοναξιά. Είναι η φωνή που μας αντιπροσωπεύει, που μιλάει για εμάς, που λέει αυτά που θέλουμε να πούμε! Η φωνή που ακολουθούμε και αγαπάμε!

Μια ερμηνεύτρια που μπορεί στο χρονικό πλαίσιο μιας ζωντανής εμφάνισης, να μας ταξιδέψει και να μας κάνει συμπρωταγωνιστές στα όνειρα της. Να μας αγγίξει με μια στιβαρή λαϊκή ερμηνεία αλλά και να μας συγκινήσει με την ευαισθησία μιας μπαλάντας. Να μας σηκώσει όρθιους για χορό και να μας ξεσηκώσει σε ένα ξέφρενο πάρτι.

eleo4_

Κάνε την κράτηση σου από τώρα

Σχόλια