Έναστρον - Νότης Σφακιανάκης - Goin ThroughΟι λόγοι που αξίζει να πάει κάποιος στο Έναστρον και να απολαύσει τον Νότη Σφακιανάκη είναι πολλοί και θα τους δούμε όλους παρακάτω. Ο «Άρχοντας», δίνει τον καλύτερο του εαυτό και στο μαγαζί επικρατεί πανικός. Μαζί του είναι και το συγκρότημα Goin Through.

Το GetGreekMusic σας λέει όλα όσα πρέπει να ξέρετε

Κάθε Σάββατο, το Έναστρον γεμίζει ασφυκτικά απ’ άκρη σ’ άκρη, με αποτέλεσμα να μην πέφτει καρφίτσα. Ο Νότης Σφακιανάκης κάνει μια εντυπωσιακή εμφάνισή στη σκηνή που δύσκολα κάποιος μπορεί να ξεχάσει.

Τα σκηνικά και οι φωτογραφίες στο video wall μας ταξιδεύουν σε μιαν άλλη εποχή και θα τολμήσουμε να πούμε, ότι το στίγμα αλλά και το άρωμα της Ελλάδας ενώνονται και μας ταξιδεύουν απ’ άκρη σ’ άκρη με «τελικό» προορισμό την Κρήτη.

Για να σας βάλουμε ακόμα πιο πολύ στο κλίμα, ο Νότης Σφακιανάκης, βγαίνει από ψηλά καθώς ανοίγει το video wall, με το κομμάτι «Δώσε ένα τέλος». Το χειροκρότημα δεν αργεί να έρθει και πλαισιώνεται από επευφημίες και εκδηλώσεις λατρείας από όλους τους παρευρισκόμενους.

Οι επιτυχίες του Νότη ακολουθούν η μία την άλλη με το κοινό να παραληρεί δείχνοντας έτσι, πως είναι πάντα δίπλα του σε κάθε βήμα του και τον στηρίζουν.

Μαζί του επί σκηνής είναι το συγκρότημα των Goin Through, όπου καταφέρνουν με τον δικό τους τρόπο να ξεσηκώσουν το κοινό. Η ενέργειά τους, δυναμισμός τους  και η εμπειρία τους επί σκηνής καταφέρνει να ανεβάσει το θερμόμετρο της διασκέδασης στα ύψη.

Μια μοναδική βραδιά, που κρατά μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες και αποδεικνύει επάξια, ότι ο Νότης Σφακιανάκης έχει πολύ γερές βάσεις επικοινωνίας και αγάπης με το κοινό του, που τον ακολουθεί πιστά σε κάθε του βήμα.

Έναστρον

Πειραιώς 178, 177 78, Ταύρος

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 210 34 13 550, 210 34 13 552

 Facebook: http://enastron.pgtb.me/7X1Q6N

Τιμές: Απλή φιάλη: 160 ευρώ

Μπουκάλι κρασί (λευκό): 80 ευρώ

Μπουκάλι κρασί (κόκκινο): 90 ευρώ

[wzslider autoplay=”true” interval=”5000″ transition=”‘flash'” info=”true”]

 

Σχόλια