Μετά από τρία single (το τρυφερό «ΠΕΣ ΜΟΥ», που κυκλοφόρησε με ένα υπέροχο video-clip animation την περασμένη Παρασκευή, το ντουέτο «ΑΛΑΝΑ» με τον Γιώργο Μαργαρίτη και το feel-good «ΛΑΧΕΙΟ») έφτασε τώρα η ώρα για την κυκλοφορία του ολοκληρωμένου άλμπουμ “Μετά” από τoν αγαπημένο ηθοποιό & τραγουδοποιό Πάνο Βλάχο και την Cobalt Music.

Πάνος Βλάχος

Δύο νέα τραγούδια κάθε μέρα αποκαλύπτονται από σήμερα Δευτέρα 17/9 στο κανάλι Cobalt Eclectic!

Έκτος από τα τρία πρώτα single που έχουν ήδη αγαπηθεί, το άλμπουμ «ΜΕΤΑ» (επιμέλεια παραγωγής: Ηλίας Μπενέτος, ενορχήστρωση: Κώστας Παρίσσης) περιλαμβάνει έξι νέα τραγούδια, όλα σε μουσική & αληθινούς, βιωματικούς στίχους του πολυτάλαντου Πάνου Βλάχου.

Ανάμεσά τους και δύο τραγούδια-εκπλήξεις: το «Η ΑΓΑΠΗ» με τη φωνή της Ελένης Δήμου και το «ΑΓΚΑΛΙΕΣ ΜΕ ΨΕΜΑΤΑ», το οποίο ερμηνεύει ο καλός του φίλος Μίλτος Πασχαλίδης!

Επίσης στο κομμάτι «ΟΣΟ ΚΙ ΑΝ ΧΑΝΟΜΑΙ» συναντούμε στα φωνητικά τη Μαρίνα Σάττι, ενώ τη δεκάδα των τραγουδιών συμπληρώνει το «ΚΑΒΑΛΑ ΣΤΟΝ ΑΣΤΕΡΑ» από τους τίτλους της επιτυχημένης τηλεοπτικής σειράς «Αστέρας Ραχούλας».

Στο σημείωμα του δίσκου ο Πάνος Βλάχος γράφει:

«Σε εσένα που ακούς τα τραγούδια μου, σου εύχομαι να πιάσεις το ΛΑΧΕΙΟ παίζοντας στη δική σου ΑΛΑΝΑ. Να βρεις την ΜΠΑΛΑΡΙΝΑ και τον Αρλεκίνο σου και ΚΑΒΑΛΑ ΣΤΟΝ ΑΣΤΕΡΑ σου να κάνεις ταξίδια. Να μην φοβάσαι. ΚΙ ΑΝ ΧΑΝΕΣΑΙ σε ΑΓΚΑΛΙΕΣ ΜΕ ΨΕΜΑΤΑ, σου εύχομαι να βρεις την ΑΓΑΠΗ που ξημερώνει την πιο όμορφη μέρα. Τι γίνεται ΜΕΤΑ δεν ξέρω. ΠΕΣ ΜΟΥ εσύ. Με αγάπη, ένας ΣΤΑΡ ΤΟΥ ΠΟΥΘΕΝΑ»

Το άλμπουμ «ΜΕΤΑ» θα κυκλοφορήσει στα δισκοπωλεία από την Cobalt Music την ερχόμενη Δευτέρα 24 Σεπτέμβρη.

Μετά | Νέο άλμπουμ για τον Πάνο Βλάχο

Σχόλια