Μενιδιάτης και Kings άγγιξαν κορυφή σε μια μέρα και η επιτυχία ήρθε πάρα πολύ νωρίς για το νέο τους τραγούδι.

νέο τραγούδι του Χρήστου Μενιδιάτη με τους KINGS

Το είχα χαρακτηρίσει ως το video clip στο άρθρο μου σχετικά με την κυκλοφορία του νέου video clip των Kings και του Χρήστου Μενιδιάτη, ”Σε περίμενα”!

Εν τέλει επιβεβαιώθηκα ως έναν βαθμό κι αυτό διότι το ”Σε περίμενα” έγινε το νούμερο 1 video στις τάσεις του YouTube, μόλις 24 ώρες από την κυκλοφορία του και φυσικά παραμένει ακόμα καρφωμένο στην κορυφή!

Πέρα από την πρώτη θέση στα trending, έχει ξεπεράσει ήδη τις 267.000 προβολές!

Μετά από πολλές επιτυχίες που κατάφεραν να σκαρφαλώσουν στην κορυφή και μετά από πολλές συνεργασίες,
βρίσκονται εδώ να συνεργάζονται με έναν από τους πιο αγαπητούς καλλιτέχνες της ελληνικής μουσικής σκηνής…τον Χρήστο Μενιδιάτη.

Το ολοκαίνουριο ντουέτο των KINGS με τον Χρήστο έχει τίτλο “Σε Περίμενα” και είναι στη διάθεσή σας.

Μία ακόμα μεγάλη επιτυχία που αναμένεται να κατακτήσει την κορυφή του ραδιοφωνικού airplay. Οι KINGS συνεργάστηκαν άψογα με έναν καταξιωμένο τραγουδιστή και το αποτέλεσμα έρχεται να σας καταπλήξει.

Η μουσική δεν έχει όρια και αν έχει…οι βασιλιάδες τα έχουν ξεπεράσει. Ένα πείραμα… μία μουσική εμπειρία που έρχεται να μας καταπλήξει.

Τη μουσική υπογράφει για μία ακόμα φορά ο παραγωγός των KINGSTeo  Tzimas και τους στίχους οι Δημήτρη Μπέρης και Γιάννης Ρουσσουνέλος.

Η παραγωγή ανήκει στην ομάδα της EPIC MUSIC.

Tο επίσημο video clip το οποίο υπογράφει ο μετρ του είδους Βαγγέλης Τσαουσόπουλος κυκλοφόρησε και και θα σας αρέσει πολύ!

Καλή Ακρόαση!!

Σχόλια