Εξαιρετικές διασκευές από τις Μέλισσες

Οι Μέλισσες δεν είναι μόνο το συγκρότημα της χρονιάς, είναι μια μπάντα με εξαιρετικές ευαισθησίες, που συνδυάζει τον επαγγελματισμό με τη δημιουργικότητα, προωθώντας παράλληλα κοινωνικά μηνύματα τα οποία αφορούν όλο τον κόσμο.

Τις Μέλισσες τις γνωρίσαμε πριν από λίγα χρόνια με το “Κρυφά”, και από τότε έχουν βγάλει δεκάδες hits σε όλα τα είδη. Από τα πιο ποπ ακούσματα, μέχρι τις πιο ανάλαφρες, μελαγχολικές αλλά και ντίσκο στιγμές. Πρόκειται για ένα συγκρότημα το οποίο πάντα πειραματίζεται, και πάντα θέλει να περνάει ένα μήνυμα μέσα από τις δουλειές του.

Δείτε εδώ 10+1 εξαιρετικές διασκευές τους, που συγκέντρωσε το GetGreekMusic για εσάς!

Πρόσφατα είδαμε το βίντεο κλιπ τους Ένα, στο οποίο μίλησαν για την ισότητα μέσα από ένα χιουμοριστικό δίδυμο μιας μπανάνας και ενός γορίλλα. “Η αγάπη δε μπορεί να είναι λάθος”, είπαν.

Η αγάπη δε μπορεί να είναι λάθος

Μέσα από την καλοκαιρινή τους περιοδεία #selfietour2014 στηρίζουν την προσπάθεια της Greenpeace Greece για την προστασία των μελισσών και της διατροφής μας, με την καμπάνια “Save The Bees”.

Μέλισσες Save The Bees

Μέλισσες Save The Bees

Στα φετινά Mad Video Music Awards κέρδισαν το βραβείο για το καλύτερο pop-rock video clip, αλλά και το καλύτερο συγκρότημα της χρονιάς, ενώ παρουσίασαν με την Courtney ένα remix του “Ένα” με το “Earth Song” του Michael Jackson, το οποίο μιλάει για την καταστροφή και στην αναγέννηση της Γης.

Στις 15 Ιουλίου θα έχουμε την ευκαιρία να τις απολαύσουμε στον Κήπο του Μεγάρου με guest star το Θανάση Βασιλόπουλο με τον οποίο έχουν διασκευάσει το εξαιρετικό “Καίγομαι και σιγολιώνω“, ενώ 2 μέρες μετά θα εμφανιστούν ως guest στη βραδιά-αφιέρωμα στους Beatles, που θα πραγματοποιηθεί στο Ηρώδειο!


Οι Μέλισσες στον Κήπο του Μεγάρου

Μέλισσες Ηρώδειο

 

Σχόλια