Μελίνα Ασλανίδου - Tas StageΤην Μελίνα Ασλανίδου, την χαρακτηρίζουν η απλότητα του χαρακτήρα της, η αμεσότητα της με τον κόσμο και η βελούδινη ταξιδιάρικη φωνή της. Κάθε Παρασκευή έχουμε την ευκαιρία να την απολαμβάνουμε στον ζεστό και φιλόξενο χώρο του Tas Stage, μέσα από ένα άρτιο και αξιοπρεπέστατο πρόγραμμα που δεν αφήνει κανένα παραπονεμένο.

Το GetGreekMusic θα σε ταξιδέψει σε όλα όσα είδε και άκουσε

Πριν απ’ όλα, αξίζει να τονίσουμε πως το πρόγραμμα έχει αρκετές πτυχές ή αλλιώς μουσικούς σταθμούς. Η Μελίνα, καταφέρνει με επιτυχία να ενώσει τον Πόντο με την Κρήτη, τα βαλκανικά τραγούδια με το καλό λαϊκό και έντεχνο και φυσικά, μέσα σ’ όλα αυτά, να ερμηνεύσει και τις δικές της, μοναδικές επιτυχίες.

Το πρώτο τραγούδι που θ’ ακούσει όποιος βρεθεί στην παρέα της Μελίνας είναι – το ομώνυμο με την μουσική της παράσταση- «Άιντε ρε παιδιά» και έτσι πριν καν το καταλάβουμε, οι μνήμες μας έχουν μεταφερθεί σ’ ένα ταξίδι – αστραπή στην Θεσσαλονίκη του 14ου αιώνα.  Μας καλησπερίζει με το πιο ζεστό και ειλικρινές της χαμόγελο και ξεκινάμε! Σειρά έχει το «καλοκαίρι αγκαλιά μου» γιατί, αν το καλοσκεφτούμε τι έμεινε για το καλοκαίρι μας;

Το πρόγραμμα συνεχίζεται και εμείς έχουμε αφεθεί στα χέρια της και τη μαγική φωνή της. Τραγούδια όπως «Το λάθος», «Ναι θα πω», «Τι σου’ κανα και πίνεις», «Δεν έχω διεύθυνση», «Συνθήματα», «Αόρατη πληγή» είναι μόλις ένα μικρό δείγμα προάγγελων για ότι θα ακολουθήσει μετά. Κάπου ανάμεσα στην μουσική μας περιπλάνηση, μας χάρισε και δυο ολοκαίνουργια κομμάτια της, το ντουέτο με τον Αντώνη Ρέμο «Τετάρτη Βράδυ» του Κυριάκου Ντούμου και του Γιώργου Παπαδόπουλου και το «Ο χρόνος νικά» του Αντώνη Μιτζέλου. Ο κόσμος τα αγκάλιασε όπως έχει κάνει και στο παρελθόν με όλα της τα τραγούδια.

Η μουσική σκυτάλη πλέον, περνά σε ποντιακά και κρητικά τραγούδια και το κέφι ανεβαίνει κατακόρυφα. Παρατηρήσαμε τα λεγόμενα «φυσικά μουσικά όργανα», αλλά και τις τσαμπούνες ή αλλιώς ασκομπαντούρες οι οποίες όσο πέρναγε η ώρα, έδιναν την θέση τους στο μπουζούκι και το μπαγλαμαδάκι.

Στο πλευρό της, η Μελίνα έχει εξαιρετικούς μουσικούς όπως η ερμηνεύτρια και μουσικός, Έλενα Δεληχρίστου και εδώ υπογραμμίζουμε ότι τα χνώτα τους ταιριάζουν απόλυτα μιας και μετράνε αρκετό καιρό μαζί επί σκηνής, τον Μανώλη Καραντίνη και πολλούς ακόμα.

Ρεπορτάζ: Εβίτα Μακ.

Tas Stage

Βουτάδων 6, Γκάζι

Ημέρες εμφανίσεων: Κάθε Παρασκευή

Τηλ. για κρατήσεις:  2103411306

[wzslider autoplay=”true” interval=”5000″ transition=”‘flash'” info=”true”]

Σχόλια