"Μεγάλη γιορτή" - Νέο άλμπουμ από τη Μαρίζα Ρίζου!
Μία νέα σεζόν εγκαινιάζει η Μαρίζα Ρίζου με το νέο της δίσκο που ονομάζεται “Μεγάλη γιορτή” και θα κυκλοφορήσει στις 17 Οκτωβρίου από την Feelgood Records.

Ένας δίσκος με “feel-good” τραγούδια, με εσωστρεφείς στιγμές, με ειλικρίνεια και αυθορμητισμό. Ιδιαίτερα αντιπροσωπευτικός της ίδιας της τραγουδίστριας και των live εμφανίσεων που τόσο αγαπήθηκαν από το κοινό.
Οι ευφυείς ενορχηστρώσεις του Δημήτρη Σιάμπου με την εναλλαγή πνευστών κι εγχόρδων να κατέχουν τον πρώτο ρόλο και να δίνουν έντονο ρυθμό. Ένα άλμπουμ που δεν ακολουθεί κάποιο συγκεκριμένο είδος μουσικής, έχοντας όμως σαν αφετηρία και τη Μεσόγειο, χαρακτηρίζεται από την πηγαία θεατρική ερμηνεία της Μαρίζας και διεκδικεί τον δικό του χώρο στα σύγχρονα μουσικά ελληνικά πράγματα.

Εννέα τραγούδια, ανάμεσα στα οποία συμπεριλαμβάνονται και τα ήδη γνωστά “Είναι μικρή η ζωή” και “Πες μου”, με τη Μαρίζα Ρίζου να συμμετέχει είτε συνθετικά είτε στιχουργικά σε όλα τα κομμάτια, εκτός από το “Ζητάτε να σας πω”, το οποίο αποτελεί διασκευή του κλασσικού αριστουργήματος του Αττίκ που κυκλοφόρησε το 1930. Στα υπόλοιπα κομμάτια έχουν συμβάλει ο Δημήτρης Σιάμπος, ο Όθωνας Λαμπρόπουλος και ο Γιάννης Χριστοδουλόπουλος.

Η “Μεγάλη Γιορτή” είναι ένας δίσκος γεμάτος φως και αισιοδοξία που σε ταξιδεύει σε όλο τον κόσμο ενώ αποτυπώνει όλο το ταλέντο της Μαρίζας Ρίζου, τόσο ως τραγουδοποιού, όσο και ως ερμηνεύτριας.

Μερικά λόγια από τη Μαρίζα Ρίζου για το νέο της άλμπουμ:

Πριν λίγες μέρες κάθισα να ακούσω ξανά –μετά από πάρα πολύ καιρό- τον πρώτο δίσκο. Ύστερα, πήγα στο στούντιο για τελικές διορθώσεις. Πήρα ανάσα βαθιά, γεμάτη κλάματα χαράς. “Εξέλιξη” σκέφτηκα. Σε κάποιους θα αρέσει, σε άλλους όχι, όμως εγώ νιώθω καθαρή και ειλικρινής απέναντι σε μένα, αλλά και στον κόσμο που θα με τιμήσει αγοράζοντας αυτόν τον δίσκο. Αληθινά τραγούδια, ευφυείς ενορχηστρώσεις, εξαιρετικοί μουσικοί, ωραίος ήχος. Εγώ ευθύνομαι μόνο για το πρώτο. Μετά, ο Δημήτρης Σιάμπος –παντοντινός συνεργάτης και δικός μου άνθρωπος- με έκανε μάγκα με τις ενορχηστρώσεις του, οι μουσικοί ένας κι ένας ήρθαν με αγάπη και ψυχή να παίξουν. Ο Γιάννης Παξεβάνης πάντα εκεί φύλακας άγγελος και οδηγός μου. Τους ευχαριστώ όλους από καρδιάς.
Ευχαριστώ τους γονείς και την αδερφή μου, που είναι η απαραίτητη προϋπόθεση και η βάση για τα “πάντα” μου.
Ευχαριστώ τον Κωνσταντίνο Ασπιώτη που μου μίλησε για το “Ζητάτε να σας πω”, που με έφερε ακόμα πιο κοντά στον μαγικό κόσμο του θεάτρου και που υπήρξε αφορμή για γέλια, ιδέες, τραγούδια.
Τέλος, ευχαριστώ όλους εσάς που κρατάτε στα χέρια σας αυτόν τον δίσκο παραμερίζοντας τις οικονομικές δυσκολίες, αγνοώντας τις ευκολίες του Internet και εκτιμώντας την πολλή αγάπη και προσπάθεια όλων μας, ώστε να συνεχίσουν να κυκλοφορούν ολοκληρωμένες δισκογραφικές δουλειές.
Ανυπομονώ να σας δω σε κάποιο live να τα τραγουδήσουμε παρέα!!

Με αγάπη,
Μαρίζα”

Η tracklist του άλμπουμ:

  1. Μέσα στη θάλασσα
  2.  Μεγάλη γιορτή
  3. Εγώ δεν πιστεύω
  4. Τα παιδιά του ουρανού
  5. Είναι μικρή η ζωή
  6. Πάμε μια βόλτα
  7. Πες μου
  8. Όχι δεν θα μπορέσω
  9. Ζητάτε να σας πω

Σχόλια