Με ποιον τραγουδιστή συναντήθηκε ο Ηλίας Βρεττός; Η χιουμοριστική φωτογραφία που ανέβασε με τον φίλο του….

Με ποιον τραγουδιστή συναντήθηκε ο Ηλίας Βρεττός

 

Με ποιον τραγουδιστή συναντήθηκε ο Ηλίας Βρεττός

Είναι δυο καταξιωμένοι τραγουδιστές που έχουν συνδέσει το όνομά τους με τη λέξη επιτυχία και έχουν ένα δυναμικό πυρήνα θαυμαστών που δίνει πάντα το παρών σε κάθε εμφάνισή τους.

Ο λόγος για τον Ηλία Βρεττό και τον Κώστα Δόξα. Ένα δίδυμο – φωτιά όπως εύστοχα σχολιάζουν οι ακόλουθοι τους στο Instagram. Η συνάντησή τους έγινε στην Εύβοια και συγκεκριμένα στην Κύμη.

Η Κύμη είναι κωμόπολη και λιμάνι του νομού Εύβοιας και έδρα της Μητροπόλεως Καρυστίας και Σκύρου, με 2.383 κατοίκους, ενώ η Δημοτική Κοινότητα Κύμης έχει μόνιμο πληθυσμό 2.870 κατοίκους.

Ο Ηλίας Βρεττός ανέβασε μια φωτογραφία με τον Κώστα Δόξα κάτω από μια ταμπέλα που έγραφε «ΟΔΟΣ ΑΓΑΠΟΥΛΑΣ» και είχε μια ροζ καρδιά ενδιάμεσα. Ο πρώτος ανέβασε τη φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram γράφοντας στη λεζάντα «Ξαναβρεθήκαμε μετά από καιρό και η οδός δεν είναι τυχαία… Υπάρχει αγάπη εδώ» κάνοντας tag το προφίλ του Δόξα και τα παραδοσιακά πλέον HashTags που συνοδεύουν τις φωτογραφίες μας στο γνωστό μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

Όπως ήταν λογικά ακολούθησε ένα κύμα από σχόλια θαυμασμού προς τους δυο διάσημους καλλιτέχνες από τους ακόλουθους τους.

Ξαναβρεθήκαμε μετά από καιρό και η οδός δεν είναι τυχαία… Υπάρχει αγάπη εδώ @kdoxas !!! #kymi #reunion #friends #fun #denpamekala #agapoulastreet #aboutstnight

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ηλίας Βρεττός (@vrettos_ilias) στις

Ο δημοφιλής τραγουδιστής ανέβασε ακόμα μια φωτογραφία από την επίσκεψή του στην Εύβοια σε ένα υπέροχο τοπίο στο δάσος, με δέντρα και ένα ποτάμι. Από ότι φαίνεται είναι λάτρης της φύσης και των όμορφων τοπίων που έχει απ’ άκρη σ’ άκρη η πατρίδα μας.

Τρέχει, τρέχει, τρέχει το νερό!!! #kymi #evoia #kolethra #patrida #iloveu #vrettomania #nonstop #HB

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ηλίας Βρεττός (@vrettos_ilias) στις

Σχόλια