Με ποιο παγκόσμιο μουσικό αστέρι θα κάνει συναυλία ο Ρέμος φέτος το καλοκαίρι;

Με ποιο παγκόσμιο μουσικό αστέρι θα κάνει συναυλία ο Ρέμος

Όπως κάθε καλοκαίρι, έτσι και φέτος ο Αντώνης Ρέμος θα πραγματοποιήσει μια μεγάλη συναυλία στο εστιατόριο Nammos στην Μύκονο. Ο τραγουδιστής τα τελευταία δυο χρόνια έχει εμφανιστεί στην πλωτή σκηνή του μαγαζιού μαζί με μεγάλα ονόματα της μουσικής παγκόσμιας βιομηχανίας, όπως τον Julio Inglesias και τους Gipsy Kings, σημειώνοντας τεράστια εισπρακτική επιτυχία αλλά και προσέλευση κόσμου.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του People, φέτος ο Αντώνης Ρέμος θα δώσει μια φαντασμαγορική συναυλία στο Nammos μαζί με τον… Eros Ramazzoti! Λίγο μετά τις εμφανίσεις στην καρέκλα του κριτή του Rising Star και μετά από μια καθηλωτική πρεμιέρα στο Fantasia σε συνεργασία με τον Χρήστο Δάντη, ο Αντώνης Ρέμος σχεδιάζει τις καλοκαιρινές του εμφανίσεις σε συγκεκριμένα σημεία στην Ελλάδα, φέτος θα κάνει την διαφορά αφού στο πλευρό του θα υπάρχει ένας διεθνούς φήμης καλλιτέχνης.

Eros Ramazzotti – Otra Como Tu

O Eros Luciano Walter Ramazzotti γεννήθηκε στις 28 Οκτωβρίου 1963. Σήμερα τον γνωρίζουμε απλά ως Eros Ramazzotti. Ιταλός τραγουδιστής και δεν περιορίζεται εκεί. Γράφει και τραγούδια. Είναι διάσημος καλλιτέχνης στην Ιταλία και όχι μόνο εκεί αλλά και σε παγκόσμια εμβέλεια. Αυτό γίνεται φανερό και από τα ίδια του τα album, καθώς τα περισσότερα έχουν κυκλοφορήσει σε 2 γλώσσες(ιταλικά και αγγλικά). Πριν ακόμα από το 1984, είχε ηχογραφήσει 11 album, τα οποία βρίσκονταν στα charts όχι μόνο της Ευρώπης αλλά και της Αμερικής. Ο Eros έχει πουλήσει πάνω από 40 εκατομμύρια δίσκους στα 25 χρόνια της καριέρας του. Έχει συνεργαστεί με πάρα πολλούς καλλιτέχνες, όπως για παράδειγμα, Cher, Tina Turner, Andrea Bocelli, Patsy Kensit, Anastacia, Joe Cocker, Luciano Pavarotti, Laura Pausini, και Ricky Martin. Το καλοκαίρι αυτό θα βρίσκεται στην Ελλάδα για μια μοναδική εμφάνιση μαζί με τον Αντώνη Ρέμο στην Μύκονο ενώ αξίζει να σημειωθεί πως ο καλλιτέχνης έχει τουλάχιστον 10 χρόνια να έρθει στην χώρα μας από την τελευταία του επίσκεψη.

Σχόλια