"Έλα πίσω στη θέση σου" - Άκουσε το νέο ραδιοφωνικό single του Γιώργου Μαζωνάκη

«Έχω περάσει και χειρότερα»
«Τέρμα»
«Το τίμημα»
«Το παράξενο με μένα»
«Έλα πίσω στη θέση σου»
Πέντε τραγούδια… πέντε μεγάλες επιτυχίες, από το τελευταίο album «Το παράξενο με μένα» του Γιώργου Μαζωνάκη που κυκλοφόρησε την άνοιξη του 2015, σηματοδοτώντας την ολοκλήρωση μιας τριλογίας που ξεκίνησε με το «Τα Ίσια Ανάποδα» και συνεχίστηκε με το «Λείπει Πάλι Ο Θεός».

Πρόκειται για μια περίοδο διαρκών επιτυχιών με τραγούδια σταθμούς και ταυτοχρόνως με την κατάκτηση μιας ωριμότητας που συμβαδίζει με την ολοένα αυξανόμενη λαμπερή παρουσία ενός τραγουδιστή, που πάνω στο stage ξεπερνά τα ελληνικά standards και μαγνητίζει το κοινό.

Φέτος το καλοκαίρι ο ανατρεπτικός καλλιτέχνης, μετά την ολοκλήρωση της μουσικής του συνάντησης με τον Βασίλη Καρρά στη σκηνή του «Έναστρον», πραγματοποιεί επιλεγμένες ανοικτές συναυλίες σε όλη την Ελλάδα. Ένα καινούριο project που πραγματικά θα εντυπωσιάσει, φέρνοντας τον δημοφιλή τραγουδιστή πιο κοντά στο κοινό του, έτσι όπως δεν τον έχουμε ξαναδεί.
Ο Γιώργος Μαζωνάκης για μια ακόμη φορά δημιουργεί τη δική του μοναδική πρόταση στο χώρο του τραγουδιού και του θεάματος.

Σχόλια