Οι No Sequence κυκλοφορούν το δεύτερο προσωπικό τους άλμπουμ με τίτλο “Masquerade“, απογειώνοντας τις ροκ μελωδίες αλλά και τους ιδιαίτερους και με πολλαπλά νοήματα στίχους τους. Επανέρχονται λοιπόν στο προσκήνιο με μια ακόμη πιο ώριμη δουλειά καλλιτεχνικά, αλλά και με νέα μέλη και σας παρουσιάζουν τη νέα τους δουλειά!

Masquerade - No Sequense

Οι No Sequence είναι μια alternative rock μπάντα από την Αθήνα. Δημιουργήθηκε το 2009. Με επιρροές από την grunge, alternative, british αλλά και την κλασσική ροκ μουσική, δημιουργούν τραγούδια διαχρονικά. Μιλούν για την εσωτερική αναζήτηση του ανθρώπου, τα πάθη του, τις επιθυμίες του και τα συναισθήματα του.

Το 2013 κυκλοφορούν το πρώτο τους ολοκληρωμένο album με τίτλο “Levitation“. Οι ραδιοφωνικοί σταθμοί θα τους τιμήσουν και με το παραπάνω. Τραγούδια όπως το ”Levitation” και το ”Inside Me” θα ξεχωρίσουν και θα αγαπηθούν. Κάπως έτσι ο Rock Fm 96,9 θα τους προτείνει ως καλλιτέχνες του μήνα, στον διαγωνισμό του Jumping Fish της Cosmote , όπου θα βγουν νικητές.

Εν έτη 2017 , ανασυντάσσονται , μας συστήνουν δυο νέα μέλη – την Ιωάννα Παπαγιάννη στα τύμπανα και τον Νίκο Προμπονά στην κιθάρα- και κυκλοφορούν το 2ο album τους με τίτλο “Masquerade“. Tραγούδια όπως το Make me feel, το Vision και το Postscript αναμένεται να ξεχωρίσουν από το δίσκο.

Οι No Sequence είναι οι:
Γιάννης Κουμαριανός (Φωνητικά)
Στέλιος Τραπεζάρης (Μπάσο)
Ιωάννα Παπαγιάννη (Drums)
Νίκος Προμπονάς – (Κιθάρα)

Mπορείτε να κατεβάσετε ψηφιακά το άλμπουμ των No Sequence εδώ:

CdBaby:
https://store.cdbaby.com/cd/nosequence3

Itunes:
https://itunes.apple.com/gr/album/masquerade/1312308989?l=el

Soundcloud link:
https://soundcloud.com/no_sequence/sets/no-sequence-masquerade-1

Σχόλια