Ο Κώστας Μαρτάκης παρουσιαστής σε τηλεπαιχνίδι!

Τον είδαμε σε πολλά show ως συμμετέχοντα, πλέον στο βιογραφικό του θα μπορεί να έχει και τη λέξη “παρουσιαστής”!

Ο λόγος για τον Κώστα Μαρτάκη, ο οποίος ξεκίνησε το 2006 από το Dream Show – The Music, και έκτοτε δεν έχει αφήσει τηλεοπτικό project ανεκμετάλλευτο! Κατέκτησε τη 2η θέση στο Dancing With The Stars 3, συμμετείχε στον πρώτο κύκλο του Your Face Sounds Familiar, φέτος τον είδαμε ως συμπαρουσιαστή στο green room του Dancing With The Stars 5… καιρός λοιπόν και για κάτι δικό του!

Το μήλο κάτω απ’ τη μηλιά: Δείτε τη μαμά του Κώστα Μαρτάκη! (φωτό)

Ο Κώστας Μαρτάκης συζητούσε εδώ και αρκετές εβδομάδες με το κανάλι Epsilon για να αναλάβει την παρουσίαση κάποιου project, και χτες 21/01/14 το Epsilon ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας του με τον τραγουδιστή:

Ο Κώστας Μαρτάκης στην οικογένεια του E TV
Δημοφιλής, ταλαντούχος, λαμπερός και… ΕΨΙΛΟΝ!
Ο Κώστας Μαρτάκης από σήμερα ανήκει στο δυναμικό του E TV! O πολυπλατινένιος και αγαπημένος τραγουδιστής, έρχεται από τον Μάρτιο στην παρέα των τηλεθεατών μας, κάνοντας το E TV ακόμα πιο δυνατό στον τομέα της ψυχαγωγίας, παρουσιάζοντας ένα ολοκαίνουργιο παιχνίδι, που θα σας καθηλώσει!
Με τη φρεσκάδα και το δυναμισμό του ο Κώστας Μαρτάκης δεν θα μπορούσε να μην παρουσιάζει αυτό το φιλόδοξο παιχνίδι, που θα κάνει τους τηλεοπτικούς δέκτες να πάρουν… φωτιά!
Ο Κώστας Μαρτάκης και το E TV υπέγραψαν συμβόλαιο αποκλειστικής τηλεοπτικής συνεργασίας με γνώμονα την απόλυτη τηλεοπτική διασκέδαση που έρχεται τον Μάρτιο.

Διάβασε ακόμα:

Σχόλια