Η Μάρω Λύτρα απαντά για τη σχέση της με το BO. Εν εξάλλω κατάσταση η γνωστή τραγουδίστρια σχολιάζει τη σχέση της με τον αγαπητό παίκτη του Survivor.

Μάρω Λύτρα

Η Μάρω Λύτρα απαντά για τη σχέση της με το BO

Ποιος είδε τη Μάρω και δε τη φοβήθηκε… Η μελαχρινή καλλονή διάβασε τα δημοσιεύματα που την θέλουν να έχει συνάψει ερωτικό δεσμό με τον ΒΟ, που πρωταγωνιστεί στο Survivor και θέλησε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους για να αποκαταστήσει την αλήθεια, όσον αφορά τη σχέση της με τον ράπερ και συνθέτη.

Η ίδια είναι διατεθειμένη να πάει την υπόθεση παραπέρα, προς τις δικαστικές αίθουσες συγκεκριμένα, εάν το θεωρήσει αναγκαίο και αναπόφευκτο.

Με ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ξεκαθάρισε πως ουδέποτε είχε συνάψει ερωτικό δεσμό με τον γνωστό καλλιτέχνη και πως η σχέση τους περιορίζεται στα στενά όρια της φιλίας, ενώ θεωρεί τον ΒΟ αδερφό της μιας και τον γνωρίζει πολλά χρόνια.

Η (αντ)επίθεση της όμως συνεχίζεται, λέγοντας πως έχουν εκμεταλλευτεί το όνομα της για δικά τους συμφέροντα και απειλεί πως θα πάρει το δρόμο της δικαιοσύνης.

Η Μάρω Λύτρα απαντά για τη σχέση της με το BO. Αναλυτικά είπε: «Φίλοι μου,με πληροφόρησαν οι συνεργάτες μου οτι πριν από λίγες μέρες σε κάποια site γράφουν πώς είχα σχέση με τον Μπο
αν και δεν με νοιάζει τι λέει ο καθένας πρέπει να μπουν τα πράγματα στη θέση τους.
Δεν είχα ποτέ σχέση με τον Μπο Η μόνη σχέση που έχω με τον Μπο είναι αδερφική και φιλική.

Τον ξέρω 17 χρόνια.Τον γνώρισα όταν είχα έρθει με τον Αλκαίο,πριν το Fame Story.
Aυτές οι φωτογραφίες είναι απο live που κάναμε εκείνη τη σεζόν και αυτή που τράβηξε της φωτογραφίες πούλησε τη συνεργασία μας ως σχέση.

Όποια σχέση είχα τη ξέρατε από εμένα και αυτές που έλεγαν κατά καιρούς ήταν τα παιχνίδια της δισκογραφικής εταιρείας
για να εκμεταλλευτούν το το όνομα μου.
ποτέ δεν εκμεταλλεύτηκα σχέση μου για να διαφημίσω τον εαυτό μου και πλέον αν ξαναδώ τέτοια δημοσιεύματα θα πάρουν το δρόμο της δικαιοσύνης.»

Δείτε τι φωτογραφία που ανέβασε, σε σκούρο φόντο.

Φίλοι μου,με πληροφόρησαν οι συνεργάτες μου οτι πριν από λίγες μέρες σε κάποια site γράφουν πώς είχα σχέση με τον Μπο αν και δεν με νοιάζει τι λέει ο καθένας πρέπει να μπουν τα πράγματα στη θέση τους. Δεν είχα ποτέ σχέση με τον Μπο Η μόνη σχέση που έχω με τον Μπο είναι αδερφική και φιλική. Τον ξέρω 17 χρόνια.Τον γνώρισα όταν είχα έρθει με τον Αλκαίο,πριν το Fame Story. Aυτές οι φωτογραφίες είναι απο live που κάναμε εκείνη τη σεζόν και αυτή που τράβηξε της φωτογραφίες πούλησε τη συνεργασία μας ως σχέση. Όποια σχέση είχα τη ξέρατε από εμένα και αυτές που έλεγαν κατά καιρούς ήταν τα παιχνίδια της δισκογραφικής εταιρείας για να εκμεταλλευτούν το το όνομα μου. ποτέ δεν εκμεταλλεύτηκα σχέση μου για να διαφημίσω τον εαυτό μου και πλέον αν ξαναδώ τέτοια δημοσιεύματα θα πάρουν το δρόμο της δικαιοσύνης.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Maro Lytras (@marolytras) στις

Σχόλια