Ο Μαρίνος μιλά αποκλειστικά στο GetGreekMusic και μας παρουσιάζει το νέο του single που τιτλοφορείται “Καλωσήρθες“.

Ο Μαρίνος μιλά αποκλειστικά στο GetGreekMusic

Ο Μαρίνος μιλά αποκλειστικά στο GetGreekMusic

Νέο τραγούδι με τίτλο “Καλωσήρθες”. Πες μας λίγα λόγια για αυτό

Είναι ένα ερωτικό κομμάτι, μια ρομαντική μπαλάντα που το έχω γράψει λίγους μήνες πριν. Στόχο έχει να δείξει κάτι καινούργιο από τον μουσικό μου χαρακτήρα και θέλω να ελπίζω οτι θα το αγαπήσει πολύ και ο κόσμος. Θεωρώ πως οι μπαλάντες είναι το δυνατό μου σημείο. Την οπτικοποίηση του τραγουδιού την έχει αναλάβει ο Eugene ZosimovΤα γυρίσματα του βίντεο κλιπ πραγματοποιήθηκαν στην Κύπρο. Κυκλοφορεί από την νεοσύστατη δική μας εταιρεία, την MforMusic.

Έχεις επιλέξει έναν τίτλο πρωτότυπο. Με την λέξη “Καλωσήρθες” μήπως δηλώνεις πως ξεκινάς ένα νέο ύφος τραγουδιών;

Πολύ ορθά το σκεφτήκατε. Έχει δυο σημασίες ο τίτλος. Η πρώτη είναι το “Καλωσήρθες” που πιστεύω οτι είναι κάτι πολύ ρομαντικό που λέει κάποιος σε ένα νέο άτομο. Είναι ό,τι πιο ερωτικό μπορεί να του πει, να το καλωσορίσει στην ζωή του. Με αυτή την λογική σκέφτηκα και τον στίχο. Από κει και πέρα έχει και ένα δεύτερο μήνυμα. Θέλει να δείξει ένα νέο δικό μου ύφος καλλιτεχνικά.

Είναι γνωστό πως η δισκογραφία περνάει μια μεγάλη κρίση με νέους δίσκους να βγαίνουν σπάνια. Εμείς στο κοντινό μέλλον θα δούμε ολοκληρωμένη δισκογραφική δουλειά από τον Μαρίνο;

Βεβαίως. Αυτό το τραγούδι θα είναι ο προάγγελος ενός ολοκληρωμένου άλμπουμ. Βρισκόμαστε στο στούντιο και δοκιμάζουμε διάφορα κομμάτια. Και ελπίζω εντός του Νοεμβρίου να έχω νέα να σας δώσω.

Ο Μαρίνος μιλά αποκλειστικά στο GetGreekMusic

Κάνεις μια νέα αρχή δισκογραφικά. Αυτήν την νέα αρχή θα την δούμε και σε Live εμφανίσεις;

Θα πραγματοποιήσω εμφανίσεις σε όλα τα μέρη της Ελλάδος και της Κύπρου. Αυτό τον καιρό ήμασταν σε φάση δημιουργίας και είχαμε επικεντρωθεί εκεί. Όσο οδεύουμε προς τις γιορτές θα σας ανακοινώνουμε συνεχώς τις νέες μας εμφανίσεις, για τις οποίες φυσικά μπορείτε να ενημερώστε μέσω των social media μου.

Γιατί το κοινό του GetGreekMusic πρέπει να ακούσει το νέο σου κομμάτι;

Πιστεύω πως θα είναι μια ευχάριστη έκπληξη. Το κοινό του GetGreekMusic και γενικά το κοινό στην Ελλάδα και στην Κύπρο πρέπει να ακούσει μουσική, η μουσική είναι οξυγόνο. Και αν θεωρεί οτι μια προσπάθεια ενός νέου καλλιτέχνη αξίζει τον κόπο να την στηρίξει.

Το νέο single και βίντεο κλιπ του Μαρίνου με τίτλο “Καλωσήρθες” αναμένεται να κυκλοφορήσει σύντομα από την MforMusic. Stay tuned!

Βρείτε τον Μαρίνο και στα:

Facebook
Twitter
Instagram

Μέχρι τότε ακούστε ξανά την τελευταία του επιτυχία, το remake του τραγουδιού “Τα ‘πια“.

Σχόλια