Μαρία Παπαγεωργίου

Τη νέα δισκογραφική της δουλειά “Μνήμη”, παρουσίασε ζωντανά η Μαρία Παπαγεωργίου την Τετάρτη 2 Νοεμβρίου στο Σταυρό του Νότου μέσα σε ένα άκρως εορταστικό κλίμα παρέα με φίλους, συνεργάτες και δημοσιογράφους.

Την βραδιά προλόγισε ο Χρήστος Καρυώτης, παραγωγός του άλμπουμ, ο οποίος καλωσόρισε τον κόσμο και εξέφρασε τη χαρά του για την κυκλοφορία αυτής της πολύ όμορφης δουλειάς από τη Feelgood Records.

Αμέσως μετά, ανέβηκε στη σκηνή η Μαρία Παπαγεωργίου η οποία ευχαρίστησε τον κόσμο που έδωσε το «παρών» σε αυτή την πρώτη live παρουσίαση της νέας δισκογραφικής της δουλειάς, αλλά και κάθε άνθρωπο που πίστεψε και με τον τρόπο του συνέβαλε σε αυτή, από τους μουσικούς, τους ηχολήπτες ως την εταιρία και κάθε συνεργάτη.

Μετά τον πρόλογο, επί σκηνής ανέβηκαν οι μουσικοί, όπου παρουσίασαν live ολόκληρο το άλμπουμ «Μνήμη» εντυπωσιάζοντας με τις υπέροχες ενορχηστρώσεις, αλλά και τη δυναμική παρουσία της Μαρίας που μάγεψε τον κόσμο.

Λόγω απαίτησης του κοινού, η Μαρία και οι μουσικοί της συνέχισαν την βραδιά παίζοντας μερικά αγαπημένα τραγούδια, όπως το «Ξημερώνει» των Τριπολίτη και Θεοδωράκη και το “Roads” των Portishead, ενώ έκλεισαν με μια μεγάλη υπόκλιση και συνέχισαν την βραδιά παρέα με το κοινό που τους καταχειροκρότησε.

Έπαιξαν οι μουσικοί Σταύρος Ρουμελιώτης (κιθάρες), Χρήστος Τόλης (πλήκτρα), Κοσμάς Λαμπίδης (πνευστά), Μιχάλης Βρέττας (βιολί), Μάνος Κωνσταντίνος (μπάσο), Νικόλας Παπαβρανούσης (ντραμς), και Σοφία Ευκλείδου (τσέλο).

Το άλμπουμ «Μνήμη» κυκλοφορεί από τη Feelgood Records.

Σχόλια