Λάκης Παπαδόπουλος - Γιώργος Μαργαρίτης - Άσπα ΘεοφίλουΑπό το Σάββατο 15 Φεβρουαρίου και κάθε Σάββατο ο Γιώργος Μαργαρίτης, ο Λάκης Παπαδόπουλος και η Άσπα Θεοφίλου θα βρίσκονται στο Γυάλινο Μουσικό θέατρο.

Ο Γιώργος Μαργαρίτης μετά την περυσινή επιτυχία στο Γυάλινο επανέρχεται με ανανεωμένο ρεπερτόριο και διάθεση έχοντας στις αποσκευές του νέο δίσκο με τίτλο «Παίζουμε για την φανέλα» που θα κυκλοφορήσει στο τέλος Φεβρουαρίου.

Το πρώτο video clip του τραγουδιού «Δια ταύτα» που είναι το τραγούδι τίτλων της νέας σειράς του Λάκη Λαζόπουλου σε μουσική του Σταμάτη Κραουνάκη και στίχους του Λάκη Λαζόπουλου, έχει αναρτηθεί στο διαδίκτυο και έχει ήδη δημιουργήσει εξαιρετικές εντυπώσεις.

Εκτός της νέας κατάθεσης ο Μαργαρίτης θα κάνει ανάληψη από τον Θησαυρό του Λαϊκού τραγουδιού για να μας χαρίσει μια αναδρομή σε αθάνατες επιτυχίες αλλά και στα τραγούδια σταθμούς της καριέρας του.

Έκπληξη θα είναι η συνάντηση του στη σκηνή με τον παλιό του φίλο Λάκη με τα Ψηλά Ρεβέρ για να τιμήσουν την φιλία και τις ανατρεπτικές συνεργασίες τους που βαστάνε από το 90 . Στο πλευρό τους θα είναι η γοητευτική Άσπα Θεοφίλου.

Η ομάδα του Μαργαρίτη με ηθικό ακμαίο παίρνει δύναμη από το παρελθόν και δεν φοβάται να δηλώσει για το τώρα……..να «παίζουμε για την φανέλα»!!!

Γυάλινο Μουσικό Θέατρο

Λεωφόρος Συγγρού 143, Ν. Σμύρνη
Τηλέφωνο για κρατήσεις: 210 9315600

Ώρα έναρξης: 23.00

Τιμές εισιτηρίων: 15 ευρώ με ποτό στο bar, 25 ευρώ ποτό σε τραπέζι

130 η φιάλη στο τραπέζι ανά 4 άτομα
150 η σπέσιαλ φιάλη στο τραπέζι ανά 4 άτομα.
Από 65€ η φιάλη κρασί στο τραπέζι ανά 2 άτομα

Σχόλια