Η Μάγκυ Χαραλαμπίδου έβαλε φωτιά στο Instagram με την καυτή φωτογραφία που πόσταρε ως απάντηση στην σάτιρα που δέχθηκε από τους ”Ράδιο Αρβύλα”.

Πόση αγωνία είχα χτες! ? όχι βέβαια για τη βαθμολογία! Είναι δύσκολο να συναγωνιστω φτάνοντας το επίπεδο των προχωρημένων εκπληκτικών ? ζευγαριών στο πρώτο μου live προσπαθώντας να χορέψω με χορογραφία όντας άσχετη! Θέλω να είμαι καλή για όλους εμάς που δεν φοβόμαστε να δοκιμαζουμε νέα πράγματα και που προσπαθούμε να χαιρόμαστε στη ζωή μας τη κάθε στιγμή γιατί είναι μοναδική! Να το θυμοσαστε αυτό!!! Να χαμογελάτε και να με ψηφίζετε ????????????? #dancingwiththestars ? @dwts_ant1 @dwts6_ant1 #maggiestouch ? ? ? ?️ #crazymaggie #crazygirl #dance #dancing #learning how to dance #debutante #womandj

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Maggie Charalampidou (@djmaggiex) στις


Η Μάγκυ Χαραλαμπίδου έγινε αντικείμενο σάτιρας στην εκπομπή Ράδιο Αρβύλα, ύστερα από δηλώσεις που έκανε για τη γυμναστική… των γλουτών της. Η γνωστή d.j, μάλιστα, απάντησε στον Αντώνη Κανάκη με μία ιδιαίτερη φωτογραφία της…

«Αφιερωμένη στον πολλά χρόνια φίλο και συνάδελφο Αντώνη Κανάκη στην φοβερή και ατρόμητη παρέα του και στην εκπομπάρα τους! Ομολογώ ότι δεν περίμενα τέτοιο support για την προσπάθεια μου να χορέψω στο DWTS στο show του! Ακόμα γελάω! Αν χρειαστείτε τίποτα ασκήσεις για να μεγαλώσετε την πλάτη ή τον επίμαχο, ο Αλέξανδρος είναι στη διάθεσή σας!»

Αφιερωμένη στον πολλά χρόνια φίλο και συνάδελφο Αντώνη Κανάκη στην φοβερή και ατρόμητη παρέα του και στην εκπομπαρα τους #radioarvyla! ? Ομολογώ ότι δεν περίμενα τέτοιο support για την προσπάθεια μου να χορέψω στο @dwts_ant1 στο show του @antennatvnetwork! ? Ακόμα γελάω ? Γιάννη Σερβετα είσαι ο κλώνος μου ??? Αν χρειαστείτε τίποτα ασκήσεις για να μεγαλώσετε την πλάτη η τον επίμαχο το @projectpaingain και ο Αλέξανδρος @a_silvestridis είναι στη διάθεσή σας ?!!! ? ? ? ? ? sweet kisses ? τρελό παρεακι?????????? #radioarvila #projectpaingain #dwts #Dwts_Gr #plateiasyntagmatos ??

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Maggie Charalampidou (@djmaggiex) στις

Σχόλια