Ο Λευτέρης Πανταζής στο Posidonio μετά από 20 χρόνια, έχοντας στο πλάι του νέα παιδιά που εμπιστεύεται δίπλα του στην σκηνή. Το GetGreekMusic βρέθηκε στις πρόβες του γνωστού νυχτερινού κέντρου και εξασφάλισε για τους αναγνώστες του δηλώσεις, φωτογραφίες και βίντεο!

Ο Λευτέρης Πανταζής στο Posidonio

Το νέο σχήμα στο Posidonio θα απαρτίζεται από το μετρ της επιτυχίας και μια ομάδα νέων, ταλαντούχων τραγουδιστών. Ο ΛΕΠΑ με τον Δημήτρη Αβραμόπουλο, την Τζωρτζίνα Νικάκη, τη Νάιρα Αλεξοπούλου, τον Στέλιο Τσάκωνα και την Έλενα Παναγιωτίδου μας έδωσαν μια γεύση από την πιο διασκεδαστική καλοκαιρινή πρόταση.

Τον λόγο πήρε πρώτα ο Λευτέρης Πανταζής, ο οποίος μάλιστα στη συνέχεια εκτέλεσε χρέη συντονιστή. Αυτό που διαπιστώσαμε είναι πως κύριο μέλημα του είναι να αναδείξει τους νέους τραγουδιστές και να τους προβάλει περισσότερο από τον εαυτό του, κάτι που τον τιμά ιδιαίτερα.

Ο Λευτέρης Πανταζής στο Posidonio

Λευτέρης Πανταζής: ”Χαίρομαι πάρα πολύ που είμαι με αυτά τα νέα, ταλαντούχα παιδιά. Αυτός είναι ο λόγος που επιστρέφω εδώ στον ”τόπο του εγκλήματος” μετά από 20 χρόνια. Έχουμε κάνει εδώ καταπληκτικά πράγματα παλιά, με τη Βανδή, τον Κορκολή, τον Ρουβά, τη Γαρμπή και άλλους καλλιτέχνες. Φοβερές συνεργασίες και τεράστιες επιτυχίες. Θέλω να ευχαριστήσω τον επιχειρηματία Βασίλη Κοντόπουλο για τις προσιτές τιμές του μαγαζιού, γιατί θέλουμε να έρθει όλος ο κόσμος να δει αυτό το πρόγραμμα.

Ξαναγυρίζω μετά από 20 χρόνια και δίνω την ευκαιρία σε αυτά τα νέα παιδιά να δείξουν την αξία τους. Εύχομαι όλα αυτά τα παιδιά να υλοποιήσουν το όνειρο τους και να φτάσουν πολύ ψηλά. Δίπλα μου έχω ένα παιδί με το οποίο συνεργαζόμασταν αρκετά χρόνια και τώρα κάνει τα πρώτα του βήματα δισκογραφικά. Εύχομαι τα καλύτερα στον Δημήτρη Αβραμόπουλο και χαίρομαι που τον έχω κοντά μου”.

Δημήτρης Αβραμόπουλος: ”Είναι μεγάλη μου χαρά και τιμή πρωτίστως να βρίσκομαι σε αυτό το κολοσσιαίο μαγαζί που λέγεται Posidonio και δίπλα στον επιχειρηματία και καλλιτεχνικό μου πατέρα, τον κύριο Βασίλη Κοντόπουλο και επίσης θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου τον Λευτέρη Πανταζή, που έχουμε συνεργαστεί και έχουμε ζήσει μεγάλες νύχτες. Σίγουρα μαζί με τα υπόλοιπα παιδιά εδώ που είναι ταλαντούχα και φωνάρες ξέρουμε τη συνταγή για να διασκεδάσει ο κόσμος που θα έρθει να μας δει το καλοκαίρι”.

Η Έλενα Παναγιωτίδου δήλωσε ευτυχισμένη που θα συνεργαστεί με τον Λευτέρη Πανταζή και τους φίλους της από το Rising Star, ενώ ο Στέλιος Τσάκωνας ένιωσε την ανάγκη να εκφράσει τη χαρά του που κάνει το πρώτο του βήμα στις πίστες, στο συγκεκριμένο ιστορικό κέντρο πλάι σε καλές φωνές και κυρίως στον Λευτέρη Πανταζή.

Στο ίδιο μήκος κύματος  ήταν οι δηλώσεις και των υπόλοιπων καλλιτεχνών, η Τζωρτζίνα Νικάκη χαρακτήρισε ως έναν φωτεινό άνθρωπο και καλλιτέχνη τον Λευτέρη Πανταζή γεμάτο θετική ενέργεια, ενώ η Νάιρα Αλεξοπούλου ως έναν μεγάλο δάσκαλο του ελληνικού τραγουδιού.

Μαέστροι στο σχήμα θα είναι ο Δημήτρης Βρεττός και ο Νίκος Γεωργόπουλος. Η πρεμιέρα του σχήματος είναι την Παρασκευή, 26 Μαΐου. Κάνε την κράτησή σου

Ο Λευτέρης Πανταζής στο Posidonio

Ο Λευτέρης Πανταζής στο Posidonio – Δείτε βίντεο από τη χθεσινή πρόβα


 

Σχόλια