Βρίσκεται σταθερά πρώτη στα στοιχήματα η Κύπρος και πάει ολοταχώς για την νίκη.

Αναστάτωσε η Φουρέιρα στην δεύτερη πρόβα της

Από την 21η θέση των στοιχημάτων που βρισκόταν πριν ξεκινήσουν οι πρόβες στη Λισαβόνα, πλέον φιγουράρει στην 1η θέση. Είναι η μεγαλύτερη άνοδος χώρας που έχει παρατηρηθεί στον διαγωνισμό εδώ και χρόνια. Επίσης η Κύπρος έχει να πλασαριστεί τόσο ψηλά χρόνια.

Στο στάδιο υπάρχει ιδιαίτερα θερμή ανταπόκριση με φωνές και χειροκροτήματα και η ίδια κοιτάζοντας το κοινό κάνει με τα χέρια της, το σχήμα της καρδιάς για να τους ευχαριστήσει.

Η πρόβα ξεκινά με τη σκηνή να έχει πλημμυρίσει με κόκκινα φώτα – που είναι και το κυρίαρχο χρώμα της εμφάνισης – ενώ ένα μπλε laser σχηματίζει ένα τούνελ, μέσα από το οποίο κάνει την είσοδό της η Ελένη.

Ενδυματολογικά, φοράει την ίδια χρυσή ολόσωμη, κολλητή φόρμα με τις πολύχρωμες λεπτομέρειες ενώ είναι πλαισιωμένη από τις τέσσερις χορεύτριες που είναι ντυμένες με μαύρα, αστραφτερά ρούχα.

Όλες μαζί, εκτελούν μία ιδιαίτερα δυναμική και «τρελή» χορογραφία απόλυτα ταυτισμένη με το στυλ της Φουρέιρα που όλοι μας γνωρίζουμε καλά και που δείχνει να ενθουσιάζει και τους ξένους fans και δημοσιογράφους.

Φωνητικά, όλη η ομάδα είναι αρκετά καλή. Η σκηνή είναι γεμάτη καπνούς που πάνω τους πέφτουν τα κόκκινα φώτα ενώ υπάρχουν κάποια ειδικά εφέ τα οποία δεν διαδραματίζονται επί σκηνής αλλά είναι καθαρά και μόνο τηλεοπτικά!

Στις οθόνες μας λοιπόν θα βλέπουμε φωτιές και φλόγες να γεμίζουν τη σκηνή περιμετρικά της Ελένης, γεγονός που κάνει την εμφάνισή της άκρως εντυπωσιακή.

Αξίζει να αναφερθεί οτι η Ελένη καλέστηκε από το BBC να σχολιάσει τον δεύτερο ημιτελικό μαζί με τους παρουσιαστές του. Κάτι που δεν έχει ξαναγίνει!

Ο διαγωνισμός φέτος έχει άρωμα Ελληνοκυπριακό. Ραντεβού στην Κύπρο το 2019. Καλή επιτυχία Ελένη!

Σταθερά πρώτη στα στοιχήματα η Κύπρος

Σχόλια