Σταμάτης Κραουνάκης - Όλοι ένα“Όλοι ένα” Φίλα με.
Το ζήσανε και το χειροκρότησαν όλοι. Το κοινό, οι φίλοι, οι δημοσιογράφοι, τα social media, οι πολιτικοί, έγιναν Όλοι Ένα.

Η παράσταση του Σταμάτη Κραουνάκη “Όλοι ένα” Φίλα με συνεχίζεται για λίγες ακόμα παραστάσεις στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης μέχρι και τις 27 Φεβρουαρίου.

Η δυναμική συμμετοχή και το ταλέντο των πέντε νέων καλλιτεχνών, Χρήστου Γεροντίδη, Σάκη Καραθανάση, Κώστα Μπουγιώτη, Γιώργου Στιβανάκη, Χάρη Φλέουρα,του μαέστρου  Άρη Βλάχου και των εξαιρετικών μουσικών, Βάϊου Πράπα και Γιώργου Ταμιωλάκη, οι φωτισμοί του Κώστα Μπλουγουρά και το σκηνικό του Γιάννη Μουρίκη που μάγεψαν το κοινό, τα υπέροχα κοστούμια της Μαρίας Καραπούλιου, όλοι οι τεχνικοί  και συνεργάτες, οι χορηγοί, όλοι μαζί όλοι ένα κατάφεραν αυτή η παράσταση να είναι μία μικρή νίκη Αγάπης…

“Ότι και να γίνει, όσο και μοντέρνοι να μας νοιάζει να γίνουμε, αυτό που μας ενώνει με τη ρίζα ενός κινήματος, είναι αυτό που χωρίς να το επιδιώξουμε…κρυφά και ταπεινά μας ένωσε με τα όνειρα των διπλανών μας…”

Όλοι ένα. Αρχηγός ο Έρωτας. Τρεις γενιές τραγούδια. Κοινή πορεία με τα αισθήματα και τα όνειρα των ζευγαριών, των μοναχικών, των ερωτευμένων. Όλα αυτά τα τραγούδια που μας κάνανε συνοδοιπόρους στα χρόνια και μου δώσανε διαβατήριο στις παρέες των νέων, στις συντροφιές, στα σπίτια των Ελλήνων.

“Ολόψυχα με τίμησε η πόλη που με γέννησε.” – Σταμάτης

Κάθε Παρασκευή και Σάββατο στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης μέχρι τις 27 Φεβρουαρίου.

Σχόλια