Κώστας Λειβαδάς και Υπνοβάτες ανεβαίνουν στη σκηνή της ΣΦΙΓΓΑΣ το Σάββατο 13 Ιανουαρίου, για να μας παρουσιάσουν τον δίσκο  Χαμένη διαδρομή.

Ο Κώστας Λειβαδάς με τον Κώστα Καββαδία – έτερο υπνοβάτη – και το ιδρυτικό μέλος Μανώλη Ελισσαίο στην υποστήριξη,
θα παρουσιάσουν για πρώτη φορά ζωντανά, το Σάββατο 13 Ιανουαρίου στη μουσική σκηνή Σφίγγα, τα τραγούδια από το cd Χαμένη διαδρομή, που μόλις κυκλοφόρησε από την Panik Platinum,!

Οι Υπνοβάτες ήταν το πρώτο ηλεκτρικό γκαράζ γκρουπ που έφτιαξαν ο Κώστας Λειβαδάς κι ο Κώστας Καββαδίας. Πρόσφατα κυκλοφόρησαν από την Panik Platinum, το cd τους με τίτλο Χαμένη διαδρομή με 4 τραγούδια που ήταν να κυκλοφορήσουν το χειμώνα του ’95 και 4 καινούργια που δείχνουν πως θα εξελίσσονταν σαν γκρουπ σε ήχο και ύφος αν δεν είχαν διαλυθεί τόσο αναπάντεχα.

Η παράσταση τους θα περιλαμβάνει πολλά ηλεκτρικά τραγούδια του Κώστα που έχουμε αγαπήσει όλοι, πειραγμένα, από το Πιάσε με μέχρι την Επιμονή καθώς και τραγούδια των αγαπημένων, ηλεκτρικών ηρώων τους, Ελλήνων και ξένων, είτε μόνο με πιάνο είτε με όλη τη μπάντα. Μαζί τους απρόβλεπτοι καλεσμένοι που θα μας εκπλήξουν με τις επιλογές τους!

Κώστας Λειβαδάς και Υπνοβάτες υπόσχονται κέφι και πολύ μουσική επί σκηνής.

Μετά το live θα ακολουθήσει after party με DJ τον Ξενοφώντα Ραράκο με επιλεγμένη μουσική για όλους τους ρόκερς που χρειάζονται την πίστη και τη δύναμη που μας δίνει η αγαπημένη μας μουσική, από τους Stones μέχρι τον Tom Petty!

Παίζουν οι: Αιμίλιος Μπαριαμπάς στο μπάσο, Βαγγέλης Καλαμάρας στα τύμπανα, Βαγγέλης Τζάτσος στις κιθάρες και στο μπάσο,  Kώστας Καββαδίας στις κιθάρες, Μανώλης Ελισαίος στην υποστήριξη και Κώστας Λειβαδάς στο πιάνο, στο hammond και στη φυσαρμόνικα.

Μουσική σκηνή Σφίγγα

Ακαδημίας και Ζωοδόχου Πηγής
(είσοδος στον πεζόδρομο Κιάφας 13)
Τηλέφωνο κρατήσεων: 2114096149, 6987844845
Ώρα έναρξης: 22.30
Γενική είσοδος: 15 ευρώ με μπύρα ή κρασί

Σχόλια