Σαρώνει ο νέος δίσκος του Κωνσταντίνου Αργυρού προκαλώντας θετικότατες εντυπώσεις.

Σαρώνει ο νέος δίσκος του Κωνσταντίνου Αργυρού

Τις «πτήσεις κορυφής» συνεχίζει ο Κωνσταντίνος Αργυρός, με το νέο του album «Το Κάτι Παραπάνω» να ανεβαίνει στην κορυφή των πωλήσεων λίγες ημέρες μετά την κυκλοφορία του!

Το album του πιο επιτυχημένου καλλιτέχνη, που κυκλοφορεί από την Panik Platinum σε όλα τα περίπτερα με το «TV 24» και σε όλα τα δισκοπωλεία σε συλλεκτική έκδοση με πλούσιο booklet, φιγουράρει στην πρώτη θέση του IFPI chart αυτής της εβδομάδας.

Σαρώνει ο νέος δίσκος του Κωνσταντίνου Αργυρού

Μάλιστα, «Το Κάτι Παραπάνω» κατέκτησε και την κορυφή του iTunes chart μέσα σε λίγες ώρες από την κυκλοφορία του στα ψηφιακά καταστήματα, ενώ το τραγούδι «Τι Να Το Κάνω», από στίχο του οποίου προέκυψε ο τίτλος του album, βρέθηκε στο no1 των γενικών και των μουσικών τάσεων του YouTube.

«Το Κάτι Παραπάνω» περιλαμβάνει 14 κομμάτια με την υπογραφή επιτυχημένων δημιουργών. Εκτός από το «Σ’ Έχω Ξεπεράσει», που έχει ήδη ξεχωρίσει και αγαπηθεί από το κοινό και τις ραδιοφωνικές συχνότητες, περιλαμβάνονται οι no1 επιτυχίες «Ξημερώματα», «Ψέματα» και «Λιώμα», καθώς και η διασκευή του «Δεν Έχω Πολλά» που ερμήνευσε πρώτη η Γλυκερία και το ντουέτο με τη Νατάσα Θεοδωρίδου «Λάθος Μου».

Σαρώνει ο νέος δίσκος του Κωνσταντίνου Αργυρού

Σχόλια