Πρεμιέρα στο Vogue Club της Θεσσαλονίκης έκανε ο Κωνσταντίνος Αργυρός την Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου. Μετά από δέκα μήνες επιτυχίας στην Αθήνα, ο Κωνσταντίνος Αργυρός ξεκίνησε τις εμφανίσεις του στη Θεσσαλονίκη έχοντας δίπλα του την εκρηκτική Ελένη Φουρέιρα που για ακόμη μια φορά εντυπωσίασε το κοινό με την ξεχωριστή της εμφάνιση επί σκηνής. Στη παρέα τους και ο ταλαντούχος Πέτρος Ιακωβίδης.
Κωνσταντίνος Αργυρός
Ο Κωνσταντίνος Αργυρός ύστερα από αρκετά χρόνια επέστρεψε στην αγαπημένη του πόλη όπου και ξεκίνησε, με το κοινό να τραγουδάει δυνατά τις επιτυχίες του , ενώ το τραγούδι του “Εγώ Αθήνα και εσύ Θεσσαλονίκη” στην πρεμιέρα διασκευάστηκε σε “Εσύ Αθήνα και Εγώ Θεσσαλονίκη”.
Τα τραγούδια του δίσκου “Όσα νιώθω” αλλά και το νέο του ραδιοφωνικό single “Στη δική μου αγκαλιά” έχουν γίνει απ’ τα αγαπημένα του κοινού, που έγινε μια μεγάλη παρέα με τον αγαπημένο τους καλλιτέχνη!
Η Ελένη Φουρέιρα εντυπωσιακή για ακόμη μια φορά! Δυναμική εμφάνιση επί σκηνής στους ρυθμούς της επιτυχίας της , “Τι κοιτάς” ενώ οι ξεχωριστές χορογραφίες της, κερδίζουν όλα τα βλέμματα!
Μαζί και ο ταλαντούχος Πέτρος Ιακωβίδης , με την επιτυχία του “Κοριτσάκι μου” να ακούγεται δυνατά!
Κωνσταντίνος Αργυρός
Στο πιο ξεχωριστό πρόγραμμα συμμετέχει η ανερχόμενη Τάνια Καρρά, η Courtney Parker, ο Dj Lachanos, η Ανδρομάχη και ο Λούης Γεωργίου!
Κάθε Παρασκευή και Σάββατο το VOGUE Club αποτελεί τον απόλυτο προορισμό διασκέδασης στην Θεσσαλονίκη.

Σχόλια