Ένα μοναδικό μουσικό ταξίδι στις επιτυχίες μας χαρίζει ο BO, με όχημα το album του«Κιβωτός», που κυκλοφορεί από την Panik Platinum!

«Αυτή είναι η ιστορία μου, περιουσία μου, τραγούδια αλλά και στίχοι…», μας λέει ο αγαπημένος ράπερ, που αποτελεί σταθερή αξία στην ελληνική δισκογραφία και παρουσιάζει εμπνευσμένα και εξομολογητικά intro και outro, καινούργια τραγούδια και συνεργασίες που κατέκτησαν υψηλές θέσεις στο ραδιοφωνικό airplay, έχουν εκατομμύρια YouTube views και παίζουν δυνατά στα clubs.

Η «Κιβωτός» αποτελείται από 12 tracks, σε μουσική και στίχους του ΒΟ και επιτυχημένων δημιουργών, σε παραγωγή του Μάριου Ψιμόπουλου.

Συνεργασίες με κορυφαίους καλλιτέχνες στο album “Κιβωτός” του Bo:

To album περιλαμβάνει τις «εκρηκτικές» και επιτυχημένες συνεργασίες που αγαπήθηκαν αμέσως «Θέλω Να Σε Ξαναδώ» με τους Super Sako και Πάνο Κιάμο, «Τίποτα Να Μην Αλλάξει» με τον STAN, «Πες Μου Πως» με την Josephine, «Τα Σημάδια» και «Μόνο Εσύ» με την Γεωργία Βρανά, «Έχει Να Κάνει» με τον Νότη Σφακιανάκη» και «Ό,τι Με Κεράσεις Το Πίνω» με τον Χρήστο Χολίδη.

Εμπλουτίζοντας ακόμα περισσότερο τις ιδιαίτερες συμπράξεις του, ο ΒΟ παρουσιάζει και νέες συνεργασίες: το ομότιτλο «Κιβωτός» με τον Αναστάσιο Ράμμο, το «Δε Με Νοιάζει» με τον STAN, το «Αυτή Είναι Η Ιστορία Μου» με τους NIVO, OGE και DJ Airth και τη διασκευή του «Πες Το Μ’ Ένα Φιλί» με την Έλενα Δομάζου.

Δείτε το album playlist Κιβωτός του BO:

 

Σχόλια