Αποκλειστικό: Δείτε φωτογραφίες & βίντεο από την κρουαζιέρα των Kings στο Αιγαίο!
Την περασμένη εβδομάδα, οι Kings, το αγαπημένο συγκρότημα της νεολαίας, έδωσαν μία πρωτότυπη συναυλία εν πλω στο κρουαζιερόπλοιο Celestyal Olympia.

Ο Γιάννης, η Αντωνέλλα και ο Τεό, έχοντας μαζί τους φίλους και συνεργάτες, επιβιβάστηκαν στο κρουαζιερόπλοιο σε ένα ταξίδι με προορισμούς τη Σαντορίνη, τη Ρόδο, την Πάτμο, το Κουσάντασι της Τουρκίας και το Ηράκλειο Κρήτης και πραγματοποίησαν μία μοναδική συναυλία εν πλω, κερδίζοντας την αγάπη όλων των επιβατών και του πληρώματος.

Ιδιαίτερα εντύπωση, μάλιστα, προκάλεσε το δέσιμο που είχαν μεταξύ τους και η όμορφη ατμόσφαιρα που επικρατούσε κατά την διάρκεια της κρουαζιέρας.

Δείτε αποκλειστικές φωτογραφίες και βίντεο από το πιο καυτό καλοκαιρινό πάρτι στο κρουαζιερόπλοιο:
Αποκλειστικό: Δείτε φωτογραφίες & βίντεο από την κρουαζιέρα των Kings στο Αιγαίο! Αποκλειστικό: Δείτε φωτογραφίες & βίντεο από την κρουαζιέρα των Kings στο Αιγαίο! Αποκλειστικό: Δείτε φωτογραφίες & βίντεο από την κρουαζιέρα των Kings στο Αιγαίο! Αποκλειστικό: Δείτε φωτογραφίες & βίντεο από την κρουαζιέρα των Kings στο Αιγαίο! Αποκλειστικό: Δείτε φωτογραφίες & βίντεο από την κρουαζιέρα των Kings στο Αιγαίο! Αποκλειστικό: Δείτε φωτογραφίες & βίντεο από την κρουαζιέρα των Kings στο Αιγαίο! Αποκλειστικό: Δείτε φωτογραφίες & βίντεο από την κρουαζιέρα των Kings στο Αιγαίο!

Σχόλια