Κυκλοφόρησε το νέο video clip του Ρόκκου, για το ”Κάτι κάνω λάθος”. Απολαύστε το…

Στέλιος Ρόκκος - Κάτι κάνω λάθος

Πρόκειται για το single από το τελευταίο album του Στέλιου Ρόκκου, ”Σε μονοπάτια ξένα”. Τη μουσική στο ”Κάτι κάνω λάθος” υπογράφει ο ίδιος ο ερμηνευτής, όπως και την ενορχήστρωση, ενώ οι στίχοι ανήκουν στον Βαγγέλη Κωνσταντινίδη.

Το τραγούδι κυκλοφορεί από την Panik Platinum.

Δείτε το νέο video clip του Ρόκκου

Ο Στέλιος Ρόκκος θα εμφανίζεται κάθε Παρασκευή και Σάββατο στο Έναστρον, μαζί με τον Γιώργο Μαζωνάκη και την Πάολα. Η πρεμιέρα τους είναι στις 10 Νοεμβρίου.

Σε αυτή τη νέα δισκογραφική δουλειά ο Στέλιος Ρόκκος έχει συνεργαστεί με τη Sunny Μπαλτζή, τη Βίκυ Γεροθόδωρου και τον Βαγγέλη Κωνσταντινίδη στους στίχους ενώ τη μουσική την υπογράφει ο ίδιος. Στο ομότιτλο τραγούδι και άλλο ένα τη μουσική και τους στίχους υπογράφει ο ταλαντούχος Αναστάσιος Ράμμος.

Η μεγάλη έκπληξη στο δίσκο είναι ένα ντουέτο που πρόκειται να μας ταξιδέψει με τη μουσική και τις ερμηνείες των δυο καταξιωμένων καλλιτεχνών. Ο λόγος για τη Μελίνα Ασλανίδου, η οποία συμμετέχει στο τραγούδι «Μια Βουτιά Στο Κενό». Αν μη τι άλλο πρόκειται για μια πολύ δυνατή και ξεχωριστή συνεργασία, ένα μοναδικό ντουέτο που έχει αγαπηθεί από τον κόσμο.

Σχόλια