Τα καλύτερα παιδιά έχουν ψυχολογικά. Η Χριστίνα Κολέτσα πιάστηκε στα χέρια με τους Knock Out…. Για ποιο λόγο έγινε αυτό το σκηνικό;

 

Η Χριστίνα Κολέτσα πιάστηκε στα χέρια με τους Knock Out

Η Χριστίνα Κολέτσα πιάστηκε στα χέρια με τους Knock Out

Πρόκειται για τα γυρίσματα του νέου video clip των Knock Out με τίτλο “Τα καλύτερα παιδιά, έχουν ψυχολογικά”, το οποίο μόλις κυκλοφόρησε. Για τις ανάγκες του σεναρίου και υπό τις οδηγίες του σκηνοθέτη Βαγγέλη Τσαουσόπουλου οι Knock Out και η Χριστίνα Κολέτσα “παίζουν ξύλο”.
Οι σκηνές ήταν τόσο έντονες που δεν έλειψαν και οι τραυματισμοί.  Οι Knock Out κυριολεκτικά έκαναν γυαλιά καρφιά το στούντιο των γυρισμάτων και άφησαν πίσω τους συντρίμμια.
Στο βιντεοκλίπ συμμετέχει επίσης η χορεύτρια και χορογράφος Βυρωνία Απιδοπούλου που έχει ένα πολύ εντυπωσιακό βιογραφικό στον χώρο. Έχει συνεργαστεί με τον Σάκη Ρουβά, την Πάολα, την Έλενα Παπαρίζου, το X Factor ενώ υπήρξε πρωταθλήτρια ακροβατικής γυμναστικής και χορογράφος στις μαζούρκες του ΠΑΟΚ.
Την μουσική και τους στίχους του τραγουδιού ” Τα καλύτερα παιδιά έχουν ψυχολογικά” υπογράφει και πάλι ο ταλαντούχος Zanis Blasin μέλος των Knock Out και το σίγουρο είναι πως μετά το ‘”Όταν Πονάω το Γλεντάω” και το ” Μια φωτιά” έρχεται μία ακόμη μεγάλη επιτυχία που θα παίξει δυνατά όλο το καλοκαίρι στα κλαμπ και στα ραδιόφωνα όλης της χώρας!

 Τα καλύτερα παιδιά έχουν ψυχολογικά – Δείτε το βίντεο κλιπ

Το γνωστό group είχε συνεργαστεί επί σκηνής με την καυτή τραγουδίστρια πέρσι στο Caramela, σε μια, αν μη τι άλλο, εκρητική συνεργασία.

Η Χριστίνα Κολέτσα αποτέλεσε την πιο εντυπωσιακή παίκτρια του Fame Story 4 την τηλεοπτική χρονιά 2005-2006. Μετά το παιχνίδι κυκλοφόρησε 3 δίσκους, κάποια πετυχημένα digital singles ενώ μέχρι σήμερα συνεχίζει να τραγουδάει άλλοτε σε μεγαλύτερα και άλλοτε σε μικρότερα μαγαζιά της Ελλάδας.

Η Χριστίνα Κολέτσα έχει ένα πολύ καλογυμνασμένο και καλοσχηματισμένο κορμί και μας το αποδεικνύει συνέχεια.

Πρόσφατα ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα βίντεο στο οποίο ακολουθώντας πιστά τις οδηγίες του γυμναστή της, έκανε τις ασκήσεις της.

Το αποτέλεσμα είναι άκρως απολαυστικό!

Δείτε περισσότερα εδώ

Σχόλια