Καλοκαιρινές βουτιές για την Καλομοίρα και όλη της την οικογένεια που βιώνουν το καλοκαίρι με τον καλύτερο τρόπο.

Καλομοίρα γυμναστική

Πριν αρκετά χρόνια, συγκεκριμένα το 2004, το Ελληνικό κοινό “ερωτεύθηκε” ένα μικρό κορίτσι από την Αμερική που ήρθε στην Ελλάδα(τόπο καταγωγής της) για να κυνηγήσει το όνειρο της. Η Καλομοίρα Σαράντη είχε κάτι που έλειπε από τους τραγουδιστές της γενιάς της. Είχε την ανεμελιά, την αθωότητα, το άστρο. Μετά την νίκη της στο Fame Story 2, γρήγορα ήρθε η επιτυχία.

4 προσωπικοί δίσκοι, πολλά singles, συνεργασίες με τα μεγαλύτερα ονόματα της χώρας, 3η θέση στην Eurovision, συμμετοχή και παρουσίαση σε τηλεοπτικές σειρές και εκπομπές ήταν μόνο μερικά από όσα έκανε η άλλοτε πριγκίπισσα της ποπ μας.

Στα πρώτη της βήματα είχε δηλώσει πολλές φορές πως το είδωλο της είναι η Britney Spears. Δήλωνε φανατική θαυμάστρια της, ήξερε όλα τα τραγούδια της και πολλές φορές την είχαμε απολαύσει να τα ερμηνεύει κιόλας.

Αρκετά χρόνια πέρασαν από τότε. Σήμερα η Καλομοίρα είναι μια σύζυγος και μητέρα και δεν διστάζει να δείξει την αδυναμία που έχει στα παιδιά της.

Η τραγουδίστρια και η οικογένεια της απολαμβάνουν το καλοκαίρι, τον ήλιο και την θάλασσα, με την ίδια να ανεβάζει συνεχώς φωτογραφίες στα social media της.

Καλοκαιρινές βουτιές για την Καλομοίρα και την οικογένεια της

?

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kalomira (@itskalomira) στις


Καλοκαιρινές βουτιές για την Καλομοίρα

Σύντομα πλησιάζει και η βάφτιση της κόρης της. Η βάφτιση θα γίνει στην Αθήνα, και όπως αποκάλυψε η Καλομοίρανονοί της μικρής θα είναι ο Δημήτρης Γιαννέτος και η Μαριέττα Χρουσαλά.

“Είναι πολύ αγαπημένοι μου φίλοι. Μέσα στα χρόνια ήρθαμε πολύ κοντά και τους εκτιμώ απεριόριστα. Ήθελα να τους τιμήσω, προτείνοντάς τους να είναι νονοί της κόρης μας.” δήλωσε η Καλομοίρα, ενώ αναφέρθηκε και στην απόφασή τους να δώσουν το όνομα Αναστασία – Καλομοίρα στη μικρή: “Όπως συνηθίζεται και από την ελληνική παράδοση, πρώτα ρώτησα την πεθερά μου αν θα ήθελε να δώσουμε στο μωρό το όνομά της. Εκείνη μας πρότεινε να τιμήσουμε τη μαμά της αντί για την ίδια και να δώσουμε στο μωρό το όνομα Αναστασία. Σαν δεύτερο όνομα σκέφτηκα πως θα μπορούσαμε επίσης να τιμήσουμε τη μαμά της δικής μου μητέρας, τη γιαγιά Καλομοίρα, της οποία είχα πάρει εγώ το όνομα. Αγαπώ πολύ τη σημασία και των δύο αυτών ονομάτων.”

Σχόλια