Ποιοι καλλιτέχνες θα υποδεχθούν το 2018 στην Αθήνα και τι περιλαμβάνει το πρόγραμμα του Δήμου Αθηναίων; Δείτε όλες τις πληροφορίες…

Στο Game of Thrones ο Πάνος Μουζουράκης

Ποιοι καλλιτέχνες θα υποδεχθούν το 2018 στην Αθήνα

Την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς θα γίνει η υποδοχή του 2018 στο Θησείο με ένα πολυθέαμα – έκπληξη, σχεδιασμένο και σκηνοθετημένο για να ολοκληρώσει την αφήγηση του χριστουγεννιάτικου παραμυθιού με την υπογραφή των Γιάννη Κακλέα, Μανόλη Παντελιδάκη και Φρόσως Λύτρα, καλεσμένους εκλεκτούς καλλιτέχνες και παρουσιαστή το Χρήστο Φερεντίνο.

Το σύνθημα υποδοχής του νέου έτους, με φόντο τον Παρθενώνα, θα δώσει ο Γιώργος Καμίνης, με τη Μαρίζα Ρίζου και τον Πάνο Μουζουράκη να ντύνουν με τις φωνές τους τα πρώτα λεπτά του 2018. Οι δύο καλλιτέχνες διευκρίνισαν, σύμφωνα με την ανακοίνωση του δήμου, ότι τις αμοιβές τους θα τις διαθέσουν σε ιδρύματα κοινωνικής αλληλεγγύης.

Νωρίτερα οι Batuca, οι Batala και οι Artventure δίνουν με κρουστά και πνευστά το ρυθμό της βραδιάς, οι Circus Dayz φέρνουν τη μαγεία και η Φιλαρμονική Ορχήστρα δήμου Αθηναίων με υπέροχες χριστουγεννιάτικες μελωδίες, προετοιμάζει το κοινό για να υποδεχτεί στις 22:00 την Ευανθία Ρεμπούτσικα σε μία εμφάνιση με πολλές εκπλήξεις. Τα Μουσικά Σύνολα δήμου Αθηναίων, η Συμφωνική Ορχήστρα, η Big Band, το Εργαστήρι Ελληνικής Μουσικής, η Φιλαρμονική Ορχήστρα και η Χορωδία, αποτελούν και φέτος δυναμική παρουσία στις γιορτές και συμπράττουν με καταξιωμένους καλλιτέχνες.

Σχόλια