Καίτη Γαρμπή - μπουρνούζι
Η Καίτη Γαρμπή έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό People και μεταξύ άλλων μίλησε για την εμπειρία της στο “80s The Musical”, για την ηθοποιία, αλλά και για τις συμπρωταγωνίστριες της, Ελένη Φουρέιρα και Ήβη Αδάμου.

Συγκεκριμένα, στην ερώτηση του δημοσιογράφου για το αν σκοπεύει να κάνει ένα διάλειμμα από το τραγούδι και να ασχοληθεί με την υποκριτική, η Καίτη Γαρμπή απάντησε:
“Κινούμαι σε μια εθνική οδό, χωρίς να παρεκκλίνω σε παραδρόμους. Η δουλειά μου είναι το τραγούδι και η δισκογραφία, όμως όταν χρειάζεται να παίξω έναν άλλο ρόλο, όπως τώρα, δίνω την ψυχή μου, διασκεδάζω. Χρόνια μου κάνουν προτάσεις, τελευταία περισσότερο, κυρίως για μιούζικαλ. Έχω προϊστορία, όμως, όπως με την Εσμεράλντα στο Διογένη και μια τρελή πριγκίπισσα που έτρεχε στο δάσος στη σκηνή του Rex, σε σκηνοθεσία του Σταύρου Σιδερά, ο οποίος είχε φέρει τότε τους χορογράφους του Michael Jackson να μας χορογραφήσουν.”

Ενώ, στην ερώτηση για το αν ένιωσε ποτέ απειλή από τις συμπρωταγωνίστριές της στο “80s The Musical”, Ελένη Φουρέιρα και Ήβη Αδάμου, είπε:
“Είναι τύχη να μεγαλώνω όπως μεγαλώνω και να είμαι ακόμη εδώ, γιατί, στο πέρασμα του χρόνου, άνθρωποι αγαπημένοι, συνάδελφοι συνομήλικοι έχουν εξαφανιστεί. Το μεγάλο κέρδος της ηλικίας μου είναι η εμπειρία να κάνω πια ό,τι θέλω χωρίς ανασφάλεια ή φόβο. Δεν αισθάνομαι απειλή, θέλω να είμαι γενναιόδωρη σε αυτά τα ταλαντούχα κορίτσια που βρίσκονται στην αρχή της καριέρας τους και τους εύχομαι ολόψυχα να φτάσουν στη δική μου θέση, χορτασμένες και γεμάτες, όπως είμαι εγώ.”

Σχόλια