Η Τζούλια τρέχει στα δικαστήρια τον Μένιο και δεν τον αφήνει σε χλωρό κλαρί. Δείτε την μεγάλη δικαστική διαμάχη…

Τακτική επισκέπτρια στην Ευελπίδων έχει γίνει η Τζούλια Αλεξανδράτου η οποία διεκδικεί το ποσό των 200.000 ευρώ από τον Μένιο Φουρθιώτη, τον οποίο και κατηγορεί για κλοπή των χρημάτων αυτών.

Η μακροχρόνια διαμάχη της με τον παρουσιαστή του Έψιλον, Μένιο Φουρθιώτη, την έφερε χθες ξανά στο Μονομελές Εφετείο Κακουργημάτων, όπου άρχισε η εκδίκαση της μήνυσης που έχει καταθέσει σε βάρος του για κλοπή 200.000 ευρώ από το χρηματοκιβώτιο του σπιτιού της πριν από επτά χρόνια.

Το γνωστό φωτομοντέλο, τραγουδίστρια και πρωταγωνίστρια αισθησιακών ταινιών έδωσε το παρών στο Εφετείο, σε αντίθεση με τον παρουσιαστή, που προτιμά να εκπροσωπείται από τον συνήγορό του.

Μόνο που αυτή τη φορά ήταν απών και ο δικηγόρος του και ζήτησε, μέσω συναδέλφου του, από το δικαστήριο να αναβάλει την εκδίκαση της υπόθεσης λόγω κωλύματος. Τόσο η εισαγγελική λειτουργός όσο και η πρόεδρος του δικαστηρίου απέρριψαν το αίτημα, καθώς η μήνυση εκκρεμεί από το 2010!

Μετά την εκφώνηση της υπόθεσης, το δικαστήριο διέκοψε για τις 7 Δεκεμβρίου, οπότε οι δύο πλευρές θα κληθούν να διασταυρώσουν τα ξίφη τους. Μάλιστα η Τζούλια Αλεξανδράτου, που αναχωρεί σήμερα για ταξίδι στο εξωτερικό, θα επιστρέψει εσπευσμένα, προκειμένου να παραστεί στο δικαστήριο για το -διόλου ευκαταφρόνητο- ποσό που υποστηρίζει ότι έκλεψε από το σπίτι της ο πρώην συνεργάτης της.

Στη μήνυσή της η Τζούλια καταγγέλλει πως ο Μένιος Φουρθιώτης, με τον οποίο διατηρούσαν στενή επαγγελματική σχέση, ήταν από τα πρόσωπα που είχαν πρόσβαση στο σπίτι της, ενώ γνώριζε τόσο για την ύπαρξη του χρηματοκιβωτίου όσο και για το περιεχόμενό του!

Σχόλια