Βόλτα στη Γλυφάδα με casual ντύσιμο για τη Ζοζεφίν Βέντελ και τον σύντροφό της, Βασίλη Μιχαήλ, οι οποίοι είναι ξανά μαζί.

Βόλτα στη Γλυφάδα με casual ντύσιμο

Ο έρωτάς τους καλά κρατεί. Η Ζοζεφίν Βέντελ και ο Βασίλης Μιχαήλ έφυγαν -επιτέλους!- από τη Μύκονο, όπου πέρασαν σχεδόν όλο το φετινό καλοκαίρι, και γύρισαν στη βάση τους.

Ο φακός των παπαράτσι εντόπισε το ταιριαστό ζευγάρι να απολαμβάνει τον περίπατό του σε κεντρικό δρόμο της Γλυφάδας. Οι δύο νέοι, ντυμένοι casual, κρατούσαν τα καφεδάκια τους στο χέρι και δεν φάνηκαν να ξαφνιάζονται από την παρουσία του φωτογράφου.

Βόλτα στη Γλυφάδα με casual ντύσιμο

Η νεαρή τραγουδίστρια, η οποία εμφανίζεται φέτος στο κέντρο Fantasia, χαμογέλασε κιόλας με τσαχπινιά, ενώ ο Κύπριος εφοπλιστής δεν έδωσε μεγάλη σημασία, αφού μιλούσε στο κινητό του. Να θυμίσουμε ότι το ζευγάρι επανασυνδέθηκε τον περασμένο Μάιο, ύστερα από λίγους μήνες χωρισμού, και έκτοτε οι δυο τους είναι μέσα στα… μέλια!

Το καλοκαίρι, μάλιστα, η τραγουδίστρια είχε συνοδεύσει τον αγαπημένο της στον γάμο της Δούκισσας Νομικού στο νησί των ανέμων, ενώ λίγο καιρό μετά τους «συνέλαβαν» οι paparazzi να κάνουν βόλτες με το τζετ σκι. Πλέον, το ζευγάρι δεν κρύβει τον έρωτά του.

Βόλτα στη Γλυφάδα με casual ντύσιμο

Σχόλια