Τζένη Θεωνά Δήμος Αναστασιάδης: Η γνωστή ηθοποιός έδωσε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στο περιοδικό People και μιλά τόσο για την οικογένεια της όσο και για τον γάμο.

Τζένη Θεωνά Δήμος Αναστασιάδης

Αρχικά η Τζένη Θεωνά μίλησε για την σχέση της ίδιας και του Δήμου Αναστασιάδη με τις οικογένειες τους:

“Είμαστε και οι δύο πολύ δεμένοι με τις οικογένειές μας, τους γονείς και τα αδέρφια μας. Εγώ έχω μία αδελφή και ο Δήμος δύο αδελφούς. Νομίζω πως και για τους δυο μας η δημιουργία οικογένειας ήταν πάντα μια όμορφη προοπτική ζωής. Τον πρώτο καιρό η σχέση μας ήταν πολύ έντονη, εκρηκτική, κι αυτό δεν σε αφήνει να σκεφτείς το παρακάτω. Ζεις απόλυτα το “εδώ και τώρα”. Όταν καταλάγιασε η θύελλα, αφεθήκαμε στο τι θα μας φέρει η ζωή και μας έφερε κάτι πολύ ωραίο. Ελπίζω να πάνε όλα καλά”

Στην συνέχεια της συνέντευξης η μέλλουσα μητέρα αποκαλύπτει πως με τον σύντροφο της γνωρίστηκαν στο Rocky Horror Show, στο οποίο ο Δήμος Αναστασιάδης ήταν υπεύθυνος των ενορχηστρώσεων.

Τζένη Θεωνά Δήμος Αναστασιάδης: Είναι ο γάμος ανάμεσα στα σχέδια τους;

Η Τζένη Θεωνά ερωτήθηκε για το εάν έχουν αποφασίσει το πότε θα ανεβούν τα σκαλιά της εκκλησίας με τον γνωστό τραγουδιστή. Εκείνη απάντησε:

Κάποια στιγμή θα το κάνουμε, αλλά δεν ξέρουμε πότε ακριβώς”

Το φύλο του μωρού που περιμένουν

Την αποκάλυψη του φύλου έκανε η ίδια στην συνέντευξη που παραχώρησε το People αναφέροντας:

“Έχω την αίσθηση πως έχω εντρυφήσει στη γυναικεία ψυχολογία, κι αυτό επειδή αγαπώ πολύ τις γυναίκες – έχω πολλές φίλες και μια αδελφή με την οποία είμαστε πολύ κοντά. Σκεφτόμουν, λοιπόν, «τι θα κάνω αν είναι αγοράκι, πόσο εύκολα θα το καταλάβω, θα επικοινωνεί μόνο με τον μπαμπά του;». Ακόμη δεν ξέρω φυσικά. Όταν όμως μάθαμε πως το μωράκι είναι αγόρι, ένιωσα πως δεν θα ήθελα τίποτα άλλο. Τώρα απολαμβάνω τη συγκατοίκησή μας και ανυπομονώ να τον γνωρίσω”

Πηγή: People

Σχόλια