Πρεμιέρα κάνει η Σοφία Μουτίδου την Τρίτη 5 Φεβρουαρίου με την παράσταση “Ήθη Και Έθιμα εκτός Σέγκεν” στο Θέατρο Ελληνικός Κόσμος στην αίθουσα Ιφιγένεια.

5 ηθοποιοί, 20 εθνικότητες, 30 περούκες, ένα πάθος: το θέατρο. «Ήθη και Έθιμα εκτός Σεγκεν», μια κωμωδία υψηλών ταχυτήτων, γρήγορων εναλλαγών, αστείρευτου χιούμορ και σατιρικής διάθεσης, για όλα αυτά που όλοι σκεπτόμαστε αλλά δεν τολμάμε να ξεστομίσουμε.

Έχοντας γνωρίσει τεράστια επιτυχία στα stand – up comedy της, η Σοφία Μουτίδου, γράφει και σκηνοθετεί μια εκρηκτική παράσταση στην οποία και πρωταγωνιστεί μαζί με 4 ταλαντούχους άντρες ηθοποιούς, τους Δημήτρη Διακοσάββα, Μάρκο Μπουγια, Τιμόθεο Θάνο και Αντώνη Στρατηγάκη.

Ο Αδάμ κ η Εύα, ακριβώς ύστερα από το προπατορικό, επιβιβάζονται σε μια πτήση και ανακαλύπτουν χώρες, έθιμα κ ανθρώπους προκειμένου να βρουν που θα εγκατασταθούν.

Μεταμορφώσεις σε Ισπανούς χορευτές, Γάλλους εραστές, Ταϋλανδές αεροσυνοδούς, Αφρικανούς ιθαγενείς, Εσκιμώους πενθούντες, Ινδές μπολυγουντιανές σταρ, Τούρκους πρωταγωνιστές και φυσικα, σε Έλληνες! Σε μανάδες σε απόγνωση, σε γιαγιάδες που κλαίνε, σε οικογενειακους καβγάδες, σε ελληνικά ριάλιτι, στις μεγαλύτερες φωνές μας.

Και μέσα σε όλα αυτά, μια μέρα από τη ζωή της Κλεοπάτρας και της Μήδειας…

Και μια νύχτα μέσα σ΄ ένα μουσείο που ζωντανεύουν τα μεγαλύτερα έργα της ζωγραφικής και μας λενε τον πόνο τους…

Τί θα διαλέξουν οι πρωτόπλαστοι?

Και αλήθεια…. τί θα διάλεγες εσύ?

Το soundtrack της παράστασης υπογράφει ο Μιθριδάτης σε μουσική επιμέλεια και παραγωγή της Χριστίνας Συρίγου.

Ήθη και Έθιμα εκτός Σέγκεν

Πρεμιέρα Τρίτη 5 Φεβρουαρίου στις 21:00 Στο θέατρο Ελληνικός Κόσμος στην αίθουσα Ιφιγένεια.

Και κάθε Δευτέρα στις 20:30 και Τρίτη στις 21:00.

Εισιτήρια: Προπώληση – 12 ευρώ, Ταμείο – 15 ευρώ, ΑμεΑ είσοδος δωρεάν.

Μη λείψει κανείς!

Σχόλια