Ηλίας Βρεττός: Δείτε φωτογραφίες από την πλατινένια απονομή του δίσκου του "Πετάω ψηλά"
Ο Ηλίας Βρεττός, την Πέμπτη 12 Μαΐου, παράλληλα με την έναρξη των εμφανίσεών του στον Akanthus, παρέλαβε και τον πρώτο του πλατινένιο δίσκο για τις συνολικές πωλήσεις του τελευταίου του άλμπουμ “Και πετάω ψηλά”, που κυκλοφορεί από την Cobalt Music, ένα άλμπουμ από το οποίο έχουν ξεχωρίσει τεράστιες επιτυχία όπως το “Και πετάω ψηλά”, “Όταν με κοιτάς”, “Όλα τα ξέρω”, “Πέσε στα γόνατα” και “Δεν παν να λένε”, ενώ έπεται συνέχεια με το πιο πρόσφατο single του “Ανεβαίνω” να έχει σκαρφαλώσει μέσα σε λίγες μέρες στις πρώτες θέσεις των chart.

Η απονομή έγινε μέσα σε ένα ασφυκτικά γεμάτο Akanthus από τη διευθύντρια της δισκογραφικής του εταιρείας κα. Άννα-Μαρία Αντίππα, η οποία επεσήμανε πόσο σημαντικό κατόρθωμα είναι αυτές οι πωλήσεις στις μέρες μας. Ο Ηλίας Βρεττός, όπως και οι υπόλοιποι συντελεστές του άλμπουμ, παρέλαβε την πλακέτα του συγκινημένος, δηλώνοντας ότι πραγματικά αυτή είναι η πιο ευτυχισμένη μέρα της καριέρας του!

Εκτός από τις εκατοντάδες κόσμου, εκεί βρέθηκαν για να τον τιμήσουν πολλοί δημοσιογράφοι, συνάδελφοι και φίλοι, ανάμεσά τους ο Λευτέρης Πανταζής, οι Vegas, η Κατερίνα Στικούδη, η Ελευθερία Ελευθερίου και ο Master Tempo, αλλά και η οικογένεια του, που δεν έκρυβε τη χαρά της.

Δείτε φωτογραφίες από την απονομή:

 

Σχόλια