Η μεγάλη συναυλία του Ηλία Βρεττού είναι γεγονός και έχει έναν πολύ καλό σκοπό.

Ηλίας Βρεττός - Η Αγάπη Μπορεί

Το δικό του λιθαράκι στη διαδικασία αποκατάστασης στο Μάτι βάζει ο Ηλίας Βρεττός, συμμετέχοντας στη δράση «Ένα Δέντρο Για Το Μάτι», αυτή την Πέμπτη 4 Οκτωβρίου, στις 18:00, στο εμπορικό κέντρο «Avenue», στο Μαρούσι.

Στη δράση, που διοργανώνεται από τον ραδιοφωνικό σταθμό «Δρόμος 89,8», οι πολίτες καλούνται να παραδίδουν φυτά (χαρουπιές, ακακίες, γαζίες, λεύκες, τούγιες, κυπαρίσσια, λεμονιές, πικροδάφνες, μανταρινιές, πορτοκαλιές και κορομηλιές), τα οποία θα δοθούν σε πυρόπληκτα νοικοκυριά.

Θέτοντας για ακόμα μία φορά τον εαυτό του, την μουσική και τα τραγούδια του στη διάθεση ενός καλού σκοπού, ο Ηλίας θα τραγουδήσει αφιλοκερδώς στην εκδήλωση, που θα κορυφωθεί με μια μεγάλη συναυλία του, στις 20:00.

Ερμηνεύοντας όλα τα τραγούδια του που έχει αγαπήσει το κοινό, καθώς και την πιο πρόσφατη επιτυχία του «Η Αγάπη Μπορεί», που κυκλοφορεί από την Panik Platinum, ο αγαπημένος καλλιτέχνης θα διασκεδάσει τον κόσμο, αλλά και θα στείλει για άλλη μια φορά ένα μήνυμα ανθρωπιάς. Εξάλλου, όπως δηλώνει ο ίδιος, «αγάπη προπάντων σημαίνει ανθρωπιά, παραμερίζοντας το “εγώ”. Εύχομαι σε αυτόν τον κόσμο, να μπορέσουμε όλοι να δικαιολογήσουμε την ύπαρξη μας ως άνθρωποι».

Η μεγάλη συναυλία του Ηλία Βρεττού

Η μεγάλη συναυλία του Ηλία Βρεττού

Σχόλια