"Υγιεινή διαστροφή" - Η Κατερίνα Στανίση τραγουδάει Τζίμη Πανούση!

Μπορεί η υποψηφιότητα της με το κόμμα του Απόστολου Γκλέτσου στις επερχόμενες εκλογές να προκάλεσε αίσθηση, η Κατερίνα Στανίση ωστόσο ξέρει πώς να ανατρέπει για 2η φορά τα δεδομένα!

Η αγαπημένη λαϊκή τραγουδίστρια δε θα μπορούσε να αφήσει το τραγούδι σε δεύτερη μοίρα, και έτσι συνεργάζεται με το Τζίμη Πανούση, όπως δήλωσε σε συνέντευξη της στον Ελεύθερο Τύπο:

«Βρίσκομαι στο στούντιο και ηχογραφώ δύο νέα τραγούδια. Το ένα είναι του Σωτήρη Αγραφιώτη και του Φώντα Θεοδώρου. Η μεγάλη έκπληξη είναι ότι ηχογραφώ ένα ακόμα καινούργιο τραγούδι που έγραψε για μένα ο Τζίμης Πανούσης – και μουσική και στίχους! Είμαι ευτυχής γι’ αυτή τη συνεργασία, η οποία προήλθε από τον ίδιο τον Τζίμη. Είναι ένα τραγούδι έκπληξη, που θα κυκλοφορήσει σύντομα και στο οποίο ο Τζίμης διατυπώνει κάποια πράγματα με τη δική του γλώσσα. Δεν θα έλεγα ότι είναι σατιρικό, αλλά ένα τραγούδι με τη σφραγίδα του Τζίμη, όπου βέβαια διατυπώνει και στοιχεία για την πολιτική»

Σύμφωνα με πληροφορίες το τραγούδι είναι σε ρυθμούς dub step ενώ ο Τζίμης Πανούσης δήλωσε: «το δοκίμασα στο στούντιο με πολλούς τραγουδιστές, αλλά η Κατερίνα ήταν εκείνη που το είπε με ψυχή καλύτερα απ’ όλους».

Οι στίχοι του τραγουδιού:

«Σκάει στο χέρι μου ένα ΛΟΤΤΟ / σαν πασχαλιάτικο μπουρλότο / οι αντιστάσεις των μαζών / κουρεύονται με το γκαζόν / και οι βροντές του Ολύμπου /πήγανε στο βρόντο».

Ρεφρέν:

«Υγιεινή διαστροφή / παίρνω ανάποδη στροφή / τα σουτζουκάκια της γιαγιάς / βγάλαν σκουλήκια / υγιεινή διατροφή / ξαναμασάω την τροφή / και τα αρχαία μου / ξερνάω μπινελίκια / υγιεινή διατροφή / στη δυτική καταστροφή / να αποκρούσουμε / τα γκέι νταϊλίκια».

Διάβασε ακόμα:

Σχόλια