Η Ειρήνη Παπαδοπούλου εξομολογείται στην Ελένη! Η γνωστή τραγουδίστρια βρέθηκε χθες στην Ελένη Μενεγάκη και μίλησε για όλους και όλα.

Λίγο μετά το Survivor και την οικειοθελή αποχώρηση της, η Ειρήνη Παπαδοποπούλου πιο αποφασισμένη από ποτέ μίλησε στην Ελένη Μενεγάκη για όλα όσα έζησε στο δημοφιλές reality show, για την ζωή της, τα παιδικά της χρόνια και όλα αυτά που την καθορίζουν ως προσωπικότητα.

Η Ειρήνη Παπαδοπούλου εξομολογείται στην Ελένη

Η συζήτηση ξεκίνησε με τα θετικά σχόλια της παρουσιάστριας για την εμφάνιση της Ειρήνης, που πραγματικά ήταν πολύ όμορφη! Σχετικά με την πείνα και το πόσο γυάλιζε το μάτι της όταν την ένιωθε, ξεκίνησε η συζήτηση με την Ελένη Μενεγάκη αναφερόμενη στο παιχνίδι και τις δύσκολες στιγμές που βίωσε ως προς την έλλειψη φαγητού στον Άγιο Δομίνικο. “Μπορεί να μην μου φαίνεται αλλά τρώω πολύ, είμαι έτσι κινητικό παιδί χωνεύω και πολύ γρήγορα, άρα τρώω και πολύ συχνά” παραδέχτηκε η Ειρήνη Παπαδοπούλου.

“Δεν πρόλαβα και πολλά να φανταστώ για την συμμετοχή μου στο Survivor, η αλήθεια είναι, γιατί κάποιες φορές δεν ξέρω αν το πιστεύεις και εσύ αλλά εγώ πιστεύω στα σημάδια και που θέλει να σε πάει. Όταν έγινε η πρόταση για το Survivor ήμουν πολύ αρνητική, γέλασα ας πούμε, λέω εμένα βρήκατε. Μετά από πολλές συζητήσεις και πολλά ραντεβού και ξανά κουβέντα στην κουβέντα, λέω λες να κάνω την τρέλα; Και είχε αρχίσει και με έψηνε” είπε χαρακτηριστικά για την απόφαση συμμετοχής της στο δημοφιλές reality.

Στην συνέχεια μίλησε για όλες αυτές τις αποφάσεις της ζωής της και τις άλλες συμμετοχές της σε talent show, όπως το Dancing with the stars, το Χ-Factor και το Survivor στα οποία έφτανε συχνά ως τους τελικούς! “Οι συγκυρίες τα φέρνουν αλλά ούτως ή άλλως δεν είμαι από τα παιδιά που μ αρέσει να κάθομαι! Μπορεί να μην έχει σχέση το ένα με το άλλο αλλά έχει να κάνει με την Ειρήνη, το ένα ήταν για το τραγούδι έτσι όπως ξεκίνησε, το Dancing έχει να κάνει με χορό τον οποίο τον λατρεύω, και είχα την ευκαιρία να μάθω χορό σε χρόνο dt. Και το Survivor είχε να κάνει με αθλητισμό και αγωνίσματα άρα πάλι είχε να κάνει με την Ειρήνη.”

Η Ειρήνη Παπαδοπούλου εξομολογείται στην Ελένη – Δείτε το απόσπασμα:

Σχόλια