Την πρώτη του δημοσίευση έκανε ο Βαλάντης μετά το χειρουργείο που υπέστη για την αφαίρεση του όγκου από το νεφρό του.

Μερικές εβδομάδες πριν ο Βαλάντης, έκανε τις απαραίτητες εξετάσεις προκειμένου να συμμετάσχει στο τηλεπαιχνίδι Nomads του Ant1. Οι εξετάσεις αυτές όμως δεν ήταν καλές για τον γνωστό τραγουδιστή, καθώς σύμφωνα με τις δηλώσεις του στην πρωινή εκπομπή του Ant1, βρέθηκε ένας μικρός όγκος στο νεφρό του.

Σχετικά με τις εξετάσεις είχε δηλώσει:

Την ώρα του υπέρηχου κοιλιακής χώρας, ο άνθρωπος που έκανε τον υπέρηχο – και τον ευχαριστώ πολύ για αυτό – είδα ότι κόλλησε σε ένα σημείο, και επειδή έχω διαβάσει και ήμουν σε παραϊατρικό επάγγελμα κατάλαβα ότι κάτι δε πάει καλά. Όντως μου είπε πως κάτι βλέπει αλλά δε μπορεί να εξακριβώσει ακριβώς τι είναι και το γράψαμε στις παρατηρήσεις. Φεύγοντας είπα στη γιατρό του ΑΝΤ1 πως θέλω να το κοιτάξει. Μια ώρα μετά με πήρε τηλέφωνο και μου είπε πως αν δε μάθουμε τι είναι δεν μπορώ να πάω στο παιχνίδι», ανέφερε και συνέχισε λέγοντας «Διαγνώστηκα με έναν μικρό όγκο στο νεφρό, και θα εγχειριστώ την ερχόμενη Πέμπτη”

Ωστόσο το χειρουργείο πραγματοποιήθηκε στο νοσοκομείο Υγεία και ο Βαλάντης αισθάνθηκε την ανάγκη να ενημερώσει το κοινό του για την επιτυχία της επέμβασης λέγοντας:

«Καλημέρα σας! Ξέρω ότι ανησυχείτε πάρα πολύ, αλλά με τον γιατρό που με εγχείρησε και τον συνεργάτη του, έχουμε πάει πάρα πολύ καλά. Θα σας τα πει ο γιατρός. Από μένα μην ανησυχείτε, είμαι πάρα πολύ καλά.»

Παράλληλα ο γιατρός που χειρούργησε τον γνωστό καλλιτέχνη ανέφερε:

«Ο Βαλάντης υποβλήθηκε σε μία εγχείρηση στο νεφρό. Είχε ένα τυχαίο εύρημα, ένας όγκος στον δεξιό νεφρό. Υπεβλήθη σε μερική νεφρεκτομή χωρίς τομές, τα πήγε περίφημα και αύριο παίρνει εξιτήριο. Έχει θεραπευτεί πλήρως κι ευτυχώς που δεν άκουγε τους διαφόρους που του έλεγαν διάφορα.»

Την πρώτη του δημοσίευση έκανε ο Βαλάντης μετά το χειρουργείο

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Ευχαριστω πολύ για τα εκατοντάδες μηνύματα συμπαράστασης που μου στείλατε !! See you soon…?

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Valadis Avgenikos (@valadisavgenikos) στις 6 Οκτ, 2018 στις 2:54 πμ PDT

Σχόλια