Η λατρεμένη μας καλλιτέχνης, Νατάσσα Μποφίλιου βρέθηκε χθες στο 2ο Γενικό Λύκειο Χαϊδαρίου.

Η Νατάσσα Μποφίλιου δεν δίστασε να βγάλει μια όμορφη και γλυκιά selfie με τους μαθητές του Λυκείου. Όλα τα παιδιά είναι ιδιαίτερα χαμογελαστά και χαρούμενα που ποζάρουν στον φακό με μια από τις μεγαλύτερες φωνές του Ελληνικού Πενταγράμμου. Οι μαθητές του 2ου Γενικού Λυκείου Χαιδαρίου προσκάλεσαν την Νατάσσα Μποφίλιου,, ώστε να μιλήσει για διαφορά θέματα, όπως το πως επέλεξε αυτό το επάγγελμα, τις ανησυχίες που είχε και πώς έφτασε τόσο ψηλά στην καριέρα της!

Με αφορμή λοιπόν την επίσκεψη της και σε ιδιαίτερα χαρούμενη διάθεση έβγαλαν όλοι μαζί μια φωτογραφία ! H Νατάσσα Μποφίλιου, η οποία χαμογελάει και είναι σε ιδιαίτερα καλή διάθεση, γράφει χαρακτηριστικά ως λεζάντα στην φωτογραφία: “Εδώ υπέροχα, με τα νιάτα του 2ου ΓΕΛ Χαιδαρΐου και λίγο αχτένιστα μαλλιά.” 

Είναι πολύ όμορφο να βλέπουμε μεγάλους καλλιτέχνες, όπως η Νατάσσα Μποφίλιου, να εμπνέει και να δίνει συμβουλές σε νεότερες γενιές. Ήταν από τις πιο γλυκές φωτογραφίες που είδαμε στο timeline μας σήμερα!

Η Νατάσσα Μποφίλιου ανανεώνει συχνά τα social media της με πολλές φωτογραφίες και βίντεο! Πρόσφατα ανέβασε και μια πολύ γλυκιά φωτογραφία η οποία τραβήχτηκε πριν απο 25 ολόκληρα χρόνια, όταν η Νατάσσα Μποφίλιου ήταν μικρή.

Σχόλια