Θεοχάρης Ιωαννίδης

Θεοχάρης Ιωαννίδης

Ύστερα από μία περίοδο που το πρόγραμμα του ήταν φορτωμένο με διάφορες καλλιτεχνικές δραστηριότητες (θέατρο, τηλεόραση, φωτογραφίσεις, επιδείξεις, μουσική, συναυλίες με την Πάολα) έκανε ένα διάλειμμα και τώρα προετοιμάζει ένα δυναμικό comeback.

Ο λόγος για τον Θεοχάρη Ιωαννίδη, ο οποίος επέστρεψε στην Αθήνα και έχει δώσει όλη του την προσοχή στη μουσική –χωρίς να κλείνει την πόρτα στο θέατρο, την τηλεόραση και τον κινηματογράφο. Κάνει καθημερινά μαθήματα φωνητικής και κιθάρας, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες του getgreekmusic.gr, ο 29χρονος ηθοποιός-τραγουδιστής ψάχνει καινούρια τραγούδια τα οποία να έχουν έξυπνη, εναλλακτική pop μουσική και έξυπνο-ψαγμένο στίχο. Αυτή την εβδομάδα, μάλιστα, θα μπει στο studio προκειμένου να κάνει κάποια demo και να δοκιμάσει νέο ύφος τραγουδιών.

Το διάστημα που απείχε από τα καλλιτεχνικά δρώμενα, επισκέφτηκε αγαπημένα του πρόσωπα σε Θεσσαλονίκη και Λος Άντζελες –όπου έκανε διαφήμιση, τηλεταινία και cinema (“Hidden Life”).

«Ξύρισα το κεφάλι μου γιατί όλα μ’ ενοχλούσαν. Αποφάσισα όμως να στρωθώ σοβαρά στην δουλειά», λέει ο ίδιος. Ενώ προσθέτει: «Δεν σου κρύβω ότι έχω φάει πολλή λάσπη, πληγώθηκα –γιατί δεν είμαι άνθρωπος που τα παίρνει όλα αψήφιστα- και λέω να μην ξανά αφήσω κανέναν να μου κάνει κακό».

Ρεπορτάζ: Παναγιώτης Μουλόπουλος

[wzslider autoplay=”true” interval=”5000″ transition=”‘flash'” info=”true” lightbox=”true”]

Σχόλια