Απήγαγαν γνωστή τραγουδίστρια, αλλά μέσα στην ατυχία της στάθηκε τυχερή, γιατί ένας γνωστός συνάδελφος της κατάφερε να την βρει και να της σώσει τη ζωή.

Πολλοί θα μπορούσαν να πιστέψουν πως είναι σκηνή ή σενάριο από κινηματογραφική ταινία, αλλά είναι ένα καταπληκτικό video clip. Πρόκειται για το νέο τραγούδι των KINGS με τίτλο ”Πιο πολύ από ποτέ”.

Το βασιλικό group της ελληνικής δισκογραφίας επέστρεψε δυναμικά με ολοκαίνουριο τραγούδι και video clip.

Μετά από αμέτρητες επιτυχίες και πολλά τραγούδια που καρφώθηκαν στην κορυφή του ελληνικού ραδιοφωνικού airplay και σημείωσαν πολλά εκατομμύρια προβολές οι KINGS επιστρέφουν με το “Πιο Πολύ Από Ποτέ“.

Το video clip σαρώνει ήδη στο Youtube καθώς τράβηξε τα βλέμματα του κοινού από την πρώτη στιγμή.
Οι KINGS έκαναν κάτι που δεν έχει ξαναγίνει ποτέ. Επέστρεψαν στην προηγούμενη ιστορία του “Όσο Θα Λείπεις” και δημιούργησαν τη συνέχειά-sequel… Βάζοντας ένα ακόμα μεγάλο “αίνιγμα” στο φινάλε του video clip.

O γνωστός τραγουδιστής Χρήστος Μενιδιάτης εμφανίζεται από το πουθενά σε ρόλο έκπληξη κάτι που δημιούργησε ακόμα μεγαλύτερη αγωνία και πολλά ερωτηματικά.

Ο σκηνοθέτης των KINGS Βαγγέλης Τσαουσόπουλος μας παρουσιάζει κάτι μοναδικό για τα ελληνικά δεδομένα και έτσι δημιουργείται ένα από τα καλύτερα ελληνικά video clips που έχουμε δει ποτέ…γεμάτο δράση και αγωνία.

Η μουσική του “Πιο Πολύ Από Ποτέ” ανήκει στον Teo Tzima και οι στίχοι στους Δημήτρη Μπέρη και Γιάννη Ρουσσουνέλο. Η παραγωγή έγινε από την ομάδα της EPIC MUSIC και η κυκλοφορία από την EMI-UNIVERSAL.

Σχόλια