Κωνσταντίνος Νάρης - Τέρμα Η ΚαρδιάΟ Κωνσταντίνος Νάρης ανήκει στη νέα γενιά της ελληνικής μουσικής. Έχοντας δοκιμαστεί σε ζωντανές εμφανίσεις σε όλη την Ελλάδα, μας συστήνεται μέσα από την πρώτη του δισκογραφική δουλειά με τίτλο «Τέρμα η καρδιά».

Ο λόγος για πέντε νέα τραγούδια σε μουσική του Γιώργη Χριστοδούλου και στίχους των Διαμαντή Γκιζιώτη, Νίκου Μωραΐτη, Χρίστου Γ. Παπαδόπουλου και Σταύρου Σταύρου.

Πέντε δείγματα ευαίσθητης γραφής με τα οποία αναδεικνύεται η πιο τρυφερή πτυχή της φωνής του ερμηνευτή τους. Πέντε μελωδικές ιστορίες που έχουν για αφηγητή τους τη ζεστή φωνή του Κωνσταντίνου.

Στο «τέρμα η καρδιά» συνδυάζονται αριστοτεχνικά στοιχεία φολκ μπαλάντας, manouche, waltz, tango και δημιουργούν ατμόσφαιρες τόσο σύγχρονες αλλά και γνώριμες συνάμα ενώ παράλληλα, η μελωδία κυριαρχεί σ’ αυτό το μίνι άλμπουμ που ξεδιπλώνει μια παλέτα φθινοπωρινών ηχοχρωμάτων και παίζει με τους ήχους της ακουστικής κιθάρας, των πνευστών, του ακορντεόν και του κοντραμπάσου.

Το τραγούδι του Κωνσταντίνου, «τέρμα η καρδιά», έχει τη δική του ιστορία, καθώς ο κάθε δημιουργός δούλεψε από τον τόπο παραμονής του μαζί με τον Κωνσταντίνο. Ο Γιώργης Χριστοδούλου από τη Βαρκελώνη, Ο Χρίστος Παπαδόπουλος από το Κάιρο, ο Σταύρος Σταύρου από το Λονδίνο κι ο Νίκος Μωραΐτης με το Διαμαντή Γκιζιώτη από την Αθήνα, έγραψαν αυτά τα τραγούδια σε ένα καλοκαίρι κι ο Κωνσταντίνος Νάρης κατέθεσε στο στούντιο την πιο αισθαντική πλευρά της ερμηνείας του.

Σχόλια