Γλυκερία Βεάκειο

Ένα μουσικό ταξίδι από τη Σμύρνη ως την Κωνσταντινούπολη και τον Βόσπορο έρχεται να μας χαρίσει η Γλυκερία την Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου.

Η Γλυκερία έχει ερμηνεύσει εξάλλου μοναδικά σμυρνέϊκα τραγούδια όπως «Τι σε μέλλει εσένα», «Από ξένο τόπο», «Τζιβαέρι», «Η Έλλη», «Πασαλιμανιώτισσα», «Σμυρνιά», «Ο μεμέτης», «Η Μαρίτσα η Σμυρνιά», «Χαρικλάκι», «Ο φερετζές», «Τ’ αποφάσισα μικρή μου», «Κουκλάκι», «Ντερβίσαινα», «Αρμενίτσα», «Η Ξαβεριώτισα (Μπαγιαντέρας)», «Μες στης Αθήνας τις ομορφιές», «Η μικρή του καμηλιέρη», «Καροτσέρι τράβα», «Στρίβε λόγια» και πολλά άλλα.

Ένα μουσικό ταξίδι από τη Σμύρνη ως την Κωνσταντινούπολη και τον Βόσπορο έρχεται να μας χαρίσει η Γλυκερία την Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου. Η Γλυκερία έχει ερμηνεύσει εξάλλου μοναδικά σμυρνέϊκα τραγούδια όπως «Τι σε μέλλει εσένα», «Από ξένο τόπο», «Τζιβαέρι», «Η Έλλη», «Πασαλιμανιώτισσα», «Σμυρνιά», «Ο μεμέτης», «Η Μαρίτσα η Σμυρνιά», «Χαρικλάκι», «Ο φερετζές», «Τ' αποφάσισα μικρή μου», «Κουκλάκι», «Ντερβίσαινα», «Αρμενίτσα», «Η Ξαβεριώτισα (Μπαγιαντέρας)», «Μες στης Αθήνας τις ομορφιές», «Η μικρή του καμηλιέρη», «Καροτσέρι τράβα», «Στρίβε λόγια» και πολλά άλλα.

Μαζί της σε αυτή την μουσική στιγμή θα βρίσκεται και η διάσημη Τουρκάλα τραγουδίστρια Dilek Koç, γνωστή στην Ελλάδα για την ερμηνεία της στο soundtrack της ταινίας “Πολίτικη κουζίνα”.

Γλυκερία Βεάκειο

Την παρέα αυτή έρχεται να συμπληρώσει και η Αρετή Κετιμέ. Γνωστή και ως παιδί θαύμα, η Αρετή Κετιμέ ξεκίνησε να ασχολείται με την μουσική από πολύ μικρή ηλικία ενώ στα έξι της ξεκίνησε να παίζει σαντούρι.

Η συναυλία αυτή θα πραγματοποιηθεί για την ΑΚΤ-ΕΙΝ ενώ φιλική συμμετοχή σε αυτή θα έχει και η Ελένη Βιτάλη.

Δείτε παρακάτω την αφίσα:

Γλυκερία Βεάκειο

Ώρα έναρξης: 21:00

 

Τιμές εισιτηρίων

Προπώληση: 12 ευρώ
Ταμείο: 14 ευρώ

Σχόλια