Γιώργος Μουκίδης: “Στον Κιάμο δεν θα έδινα ποτέ τραγούδι” . Ο γνωστός συνθέτης για ακόμη μια φορά προβαίνει σε σκληρή κριτική κατά του Νότη Σφακιανάκη, του Πάνου Κιάμου και του Αντώνη Ρέμου.

Ο Γιώργος Μουκίδης έκανε για ακόμη μια φορά σκληρές δηλώσεις για πολλούς Έλληνες καλλιτέχνες. Αρχικά ο μεγάλος συνθέτης αναφέρθηκε στον Νότη Σφακιανάκη:

“Το πρώτο τραγούδι το έγραψα το 1988, το τραγουδάκι ήταν μια μπαλάντα που είχε πει ο Νότης Σφακιανάκης. Αν μας ακούει τώρα, πολλούς χαιρετισμούς! Αγαπημένος μου, αλλά κάνει βλακείες.  Σχετικά με τα ασφαλιστικά μέτρα, επί λέξη τα λόγια του ήταν: οι περισσότεροι Έλληνες δεν θέλουν να εργαστούν. Αυτό ήταν λάθος. Σου προσθέτει κάτι αυτό στην συναυλία σου; Θα πάρεις παραπάνω λουλούδια, παραπάνω παλαμάκια ή παραπάνω ευρώ; Άρα γιατί να πεις κάτι κακό για κάποιον, που αυτός ο κάποιος είναι η χώρα σου. Είναι ψέμματα γιατί εγώ όσους Έλληνες ξέρω θέλουν να δουλέψουν. Τα ασφαλιστικά μέτρα θα τα απέσυρα μόνο αν ζητούσε συγγνώμη, όχι από μένα. Απ’ό,τι έμαθα η τελευταία του συναυλία δεν περιείχε τα τραγούδια μου. Αυτά ήταν κάπου στα 46″

Στα σχόλια της δημοσιογράφου περί bullying προς τον Γιώργο Μουκίδη από φίλους και συγγενείς του Νότη Σφακιανάκη, ο ίδιος απάντησε:

“Ε ναι εντάξει. Καλά παιδιά. Είναι και αυτό ένα μέρος του κοινού του. Απειλούσαν κιόλας. Εγώ δεν έχω θέμα. Όποιος θέλει θα με βρει αν του βαστάει. Δεν έχουν έρθει και έξω από το σπίτι”

-Σε ποιον καλλιτέχνη θα δίνατε τραγούδι σας;

“Δεν σκέφτομαι κάποιον.  Στον Κιάμο δεν θα έδινα ποτέ τραγούδι. Δεν μ’ αρέσει όπως τραγουδάει, η φιλοσοφία του γενικά. Κάποιοι άνθρωποι δεν σου πάνε ρε παιδί μου, εμένα δεν μου πάει αυτός ο άνθρωπος γενικά. Θεωρώ ότι δεν σέβεται τα κομμάτια όπως πρέπει. Στην Πάολα θα έδινα ευχαρίστως”

Τέλος ο Γιώργος Μουκίδης μίλησε για την δημοσίευση του στα social media  που συμπεριλάμβανε τον Αντώνη Ρέμο:

Είναι δυνατόν να πάω να κάνω εγώ συναυλία και να με βγάλει κάποιος φωτογραφία και να με βγάλει 80 κιλά; Θα έρθει ο άλλος στη συναυλία και θα νομίζει ότι ήρθε σε άλλο μέρος. Θα λέει ποιος είναι αυτός που τραγουδάει; Δεν μοιάζει με τον Αντώνη Ρέμο”.

Ο Γιώργος Μουκίδης δηλώνει: “Στον Κιάμο δεν θα έδινα ποτέ τραγούδι”

Σχόλια