Βασίλης Γισδάκης & Δαμιανός Πάντας
Ο Βασίλης Γισδάκης με τον συνθέτη Δαμιανό Πάντα για μία μοναδική εμφάνιση στη μουσική σκηνή “Σφίγγα”, ενώ συμμετέχουν φιλικά ο Σταύρος Σιόλας και η Μπέττυ Χαρλαύτη.

Ο τελευταίο ερμηνευτής του Μάνου Χατζιδάκι, Βασίλης Γισδάκης, και ο πρωτοεμφανιζόμενος συνθέτης Δαμιανός Πάντας θα βρίσκονται για μία μοναδική βραδιά στη μουσική σκηνή Σφίγγα την Παρασκευή 20 Μαΐου.

Από τον Μάνο Χατζιδάκι και τον Μίκη Θεοδωράκη, από τον Σταύρο Ξαρχάκο και τον Θάνο Μικρούτσικο, από τον Διονύση Σαββόπουλο και τον Δημήτρη Λάγιο, αλλά και από νεότερους δημιουργούς, ο Βασίλης Γισδάκης παρέα με τον συνθέτη Δαμιανό Πάντα στο πιάνο επιλέγουν τα πιο αγαπημένα τους τραγούδια ενώ παράλληλα,θα παρουσιάσουν τα τραγούδια από το album “Της ημέρας τα σκοτάδια”, που κυκλοφόρησαν πρόσφατα από τις εκδόσεις “Μετρονόμος”.

Καλεσμένοι στην παρέα τους για αυτήν τη ξεχωριστή μουσική βραδιά θα είναι ο Σταύρος Σιόλας, ερμηνευτής αλλά και δημιουργός εξαιρετικών τραγουδιών όπως “Της άρνης το νερό” και “Διόδια” και η Μπέττυ Χαρλαύτη, γνωστή από τις συνεργασίες της με τον Μίκη Θεοδωράκη.

Μαζί τους οι μουσικοί:
Νίκος Ρούλος στο κοντραμπάσο,
Σταύρος Παργινός στο τσέλο
Κωστής Αφεντάκης στα τύμπανα
Αλέξανδρος Καραμπίλας στο μπουζούκι και τις κιθάρες.

Μουσική σκηνή Σφίγγα
Παρασκευή 20 Μαΐου
Ακαδημίας και Ζωοδόχου Πηγής

Σχόλια