20 Χρόνια - Γιώργος ΜαζωνάκηςΟ Γιώργος Μαζωνάκης, με αφορμή την πρόσφατη κυκλοφορία της συλλεκτικής κασετίνας «Με Λένε Γιώργο –20 χρόνια Γιώργος Μαζωνάκης», που περιλαμβάνει όλες τις μεγάλες στιγμές της δισκογραφίας του (μαζί με αποκαλυπτικό DVD και δώρο σκουλαρίκι), θα βρεθεί στο τμήμα Μουσικής (4oς όροφος) του Public του Συντάγματος την Δευτέρα 20 Ιανουαρίου στις 19:30 για να υπογράψει αυτήν την επετειακή πολυτελή έκδοση και να μιλήσει από κοντά με τον κόσμο που θα είναι εκεί.

Μετά το κλείσιμο του καταστήματος στις 21:00, θα ακολουθήσει μια μοναδική unplugged παρουσίαση των κορυφαίων στιγμών της σπουδαίας μουσικής του καριέρας για λίγους μόνο ακροατές του ραδιοφωνικού σταθμού ΡΥΘΜΟΣ 949 στον τελευταίο όροφο του Public με θέα την πλατεία Συντάγματος.

Η πολυτελής κασετίνα περιλαμβάνει:

3 CD με όλες τις μεγάλες επιτυχίες, από τα πρώτα τραγούδια «Ανήκω Σε Μένα» και «Με Τα Μάτια Να Το Λες» (1993) μέχρι το «Καλώς Σας Βρήκα Φίλοι» (2013).

1 CD με δεκαεννιά ακόμη αγαπημένα τραγούδια του Γιώργου Μαζωνάκη διαλεγμένα προσωπικά από τον ίδιο.

Το DVD «Με Λένε Γιώργο» με σπάνια πλάνα αρχείου, live από τη συναυλία του περασμένου καλοκαιριού στο Κατράκειο, προσωπικές στιγμές του καλλιτέχνη και αποκαλυπτική συνέντευξη στην οποία μιλάει πρώτη φορά για όλα! (Σκηνοθεσία: Κωνσταντίνος Ρήγος. Διάρκεια: 60’)

Σχόλια