Γιατί αγαπάμε να μαθαίνουμε νέα από τον Τζίμη Πανούση! - Δείτε πώς ανακοίνωσε την αναβολή της πρεμιέρας του!

Η πρεμιέρα του Τζίμη Πανούση αναβλήθηκε, αλλά είναι τόσο μοναδικός που το “διέδωσε” με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο!

Γιατί αγαπάμε λοιπόν να μαθαίνουμε νέα από τον Τζίμη Πανούση; Γιατί με τον Τζίμη Πανούση ακόμα και ένα απλό δελτίο τύπου, γίνεται μέσο πολιτικού statement και χιουμοριστικής έκφρασης!

“Σύντροφοι καταναλωτές,

Σας ζητάμε συγνώμη για την αναστάτωση και την απόφασή μας να προχωρήσουμε στην αναβολή της προγραμματισμένης μας πρεμιέρας την ΠΑΡ.17 Οκτ.2014 στο  Guantanamo Club στην Ακτή Πειραιώς 178.

Οι λόγοι αυτής της απόφασης ήταν καθαρά λόγω κωλυμάτων τεχνικής φύσεως που προέκυψαν έκτακτα. Προκειμένου το αποτέλεσμα του θεάματος της παράστασης «Χωρατόριο σε Re Mizero”  να είναι πραγματικά άριστο και να ανταποκρίνεται στις υψηλές απαιτήσεις των κρατουμένων και του   Guantanamo Club στην ΑΚΤΗΣ Πειραιώς 178 που θα φιλοξενήσει ένα μεγαλειώδες σκηνικό με τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα εικόνας και ήχου.

Η πρεμιέρα μας θα πραγματοποιηθεί κανονικά πλέον το ΣΑΒ. 18 Οκτ.’14 στις 10.30μμ με ειδικές ατάκες, σ’ ένα οργανωμένο παραλήρημα με σεξιστικά αστεία και αντικομματικές εμμονές, μέχρι να έρθει ο ΣΥΡΙΖΑ να μας αναμορφώσει με ρατσιστικά νομοσχέδια πολιτικού ορθολογισμού.

Τηλέφωνο κρατήσεων για κρατούμενους 210.3418020

 Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς, Ο όρθιος κωμικός. Τζίμης Πανούσης”

Μετά από ένα τέτοιο δελτίο τύπου, ανυπομονούμε να βρεθούμε στην παράστασή του, η έναρξη της οποίας θα πραγματοποιηθεί τελικά το Σάββατο 18 Οκτωβρίου! Ποιος ξεχνάει άλλωστε το ιδιαίτερα εκκεντρικό, καυστικό αλλά και “καυτό” promo που είχε κάνει πριν από λίγες εβδομάδες στους δρόμους της Αθήνας με κούκλες… αυνανισμού; (Δείτε εδώ)

Διάβασε ακόμα:

 

Σχόλια